25. kolo
30.01.2018 20:45 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

West Ham United - Crystal Palace 1:1

West Ham na vlastním hřišti jen remizoval s Crystal Palace 1:1 a nepodařilo se mu tak pořádně odskočit od sestupových příček. Hosté do utkání vstoupili lépe, ale na vedoucí branku Bentekeho dokázal z pokutového kopu odpovědět Mark Noble.

V první šanci se objevil Hernandez, domácí fanoušci už pomalu chtěli zvedat ruce nad hlavu, radost jim však překazil obranný zákrok stopera hostí. To naopak na druhé straně našel Townsend centrem hlavu Christiana Bentekeho, který hosty poslal neomylně do vedení. Ještě před poločasem však v pokutovém území fauloval Tomkins Hernandeze a pokutový kop pak s přehledem proměnil Mark Noble.

V druhé půli vystrašil Adriana střelou Townsend, nepříjemná byla i hlavička McArthura, která šla těsně vedle. Vítězství West Hamu měl zase na hlavičce Hernandez, jeho zakončení však perfektně zlikvidoval Hennessey. A když se neujalo ani dalekonosné zakončení Zahy, dospěl zápas k remíze 1:1.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
duloig

Aj remíza pri tej maródke poteší,dosť dôležitých hráčov je pre dnešok mimo COYI

Reagovat
waynemarkrooney

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem zvedavej dneska na tu sestavu.Je treba se semknout a udelat hodne dulezity 3body!!!!COYI

Reagovat
OnlyWHU

Bude to bitva na moral. Modlím se, aby byl k dispozici Antonio. Dávám 2:1. COYI!!!

Reagovat
OnlyWHU

V kombinovaný sestavě to až příliš viselo na zkušených a v závěru už nebyly síly. Při troše štěstí jsme to mohli i dát. Klobouk dolů před statečným Kouyatém, hrál za tři. A taky před Noblem, kterej to dává s jistotou a vždycky to znamená body. Obavy mám před množstvím techniků a absencí těch, co to táhnou. Tabulka se neuvěřitelně vyrovnává a tohle je citelná ztráta. Doufám, že ne příliš drahá. Tak snad příště už v lepší sestavě. COYI!!!!

Reagovat
duloig

veľká smola že to Chicharito hlavičkoval rovno do brankára,mohlo to byť veselšie COYI

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele