30. kolo
10.03.2018 16:00 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

West Ham United - Burnley FC 0:3

Kladiváři budou chtít na sobotní odpoledne co nejrychleji zapomenout. Krom bodů také dost možná přišli o podporu svých fanoušků, jelikož je klidně možné, že jim kvůli nepokojům v hledišti anglická asociace stánek pro další domácí zápasy uzavře.

První šanci přitom měli domácí, jenže Arnautovič z velkého úhlu hostujícího brankáře neprostřelil. Do další příležitosti se po rohovém kopu protlačil Mário, z výhodné pozice však zamířil vysoko nad. Kladiváři také mohli kopat penaltu, když centr Cresswella trefil ruku Lennona, píšťalka sudího však zůstala němá. Silnou pasáž domácích pak zakončil nájezd Lanziniho, jehož zakončení bravurně zneškodnil Pope.

V druhé půli ovšem Burnley vyrovnalo hru a po hodině hry šlo do vedení, když se senzačně trefil z hranice vápna Barnes. Tento moment také odstartoval agresivní chování fanoušků West Hamu, kteří začali vnikat na hrací plochu. Jejich špatnou náladu ještě umocnila situace ze sesmdesáté minuty, kdy Lennon našel před brankou Wooda, který míč pohodlně uklidil do prázdné brány. Zmar domácích pak dokonal deset minut před koncem Hart, kterému z rukavic vypadla nepříliš složitá rána a dobíhající Wood upravil na konečných 0:3.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (8)

Přidat komentář
diastan

Snad se Joe chytne příležitosti

2:0

Reagovat
duloig

vyhráme COYI

Reagovat
OnlyWHU

Lekce z produktivity. Vcelku vydařený první půli chyběly naše góly. Pak pokračoval festival spálených příležitostí Arnautovičem, Lanzinim a v hledišti cedule s Gold, Sullivan a Brady vypadněte z našeho klubu. Je to jasný, budeme hrát o padáka a v tomhle stavu a bez Reida to bude hodně těžký. Dáme to? COYI!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty spaleny sance,to se proste musi dat.Burnley hralo hovno jako vzdy,ale bohuzel ted je vsechno proti nam.Do konce sezony potrebujem uhrat cca.10bodu,jinak to bude hodne spatny.Musime to dat...Druhej sestup nechci zazit.PS:Fanousci se do majitelu pekne opreli,vlezli jim az skoro do lóze..

Reagovat
Mustang™

To jsme si snad ani nezasloužili. 3 tutovky a jasná penalta v prvním poločase a mohlo být po zápase. Takhle vlastní neschopností prohrajeme o třídu...

Reagovat
duloig

Ja nwm ale mne sa zdá že to ide dole vodou od okamihu rozhodnutia vedenia (Gold,Sullivan,Bradyová) ísť na Olympijský štadión.Nechápem prečo to neriešili tak ako Spurs,ísť hosťovať niekde kým sa nepostaví na starom mieste nový moderný štadión a zachovalo by sa to posvätné miesto pre všetkých hráčov,fans.Aáááách starý dobrý Upton park

Reagovat
OnlyWHU

Souhlas. Stěhování na hloupý stadion, nesmyslný přestupy a s tím spojená špatná skladba týmu. Už druhým rokem chybí v týmu fyzicky zdatný dělníci, jezdiči, raubíři. Hrajeme hezkej fotbal, ale jen pro oko. Body nám utíkají pod rukou. Kdysi byl Upton Park nedobytná tvrz, dnes se nemají hráči o co opřít. Když se člověk podívá na los do konce soutěže, sbírá poslední zbytky optimismu. COYI!!!!

Reagovat
duloig

COYI

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele