3. kolo
27.08.2017 14:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

West Bromwich Albion - Stoke City 1:1

West Bromwich nakonec stoprocentní bilanci neudržel a na vlastní hřišti pouze remizoval se Stoke City 1:1. Domácí měli nakročeno ke třetí výhře 1:0 v řadě, o tu je ale v posledních patnácti minutách připravil přesným zásahem hostující Peter Crouch.

V úvodních minutách nebyla vidět žádná opatrná oťukávaná, naopak oba týmy do utkání vlétly s chutí. Již v osmé minutě se v pokutovém území West Bromwiche skácel Choupo-Moting, píšťalka hlavního sudího však zůstala správně němá. První větší šanci tak měl na hlavě po čtvrthodince hry Zouma, ovšem svůj pokus nasměroval pouze vysoko nad branku Fostera.

Tentýž hráč pak brankáře domácích o chvíli později vyděsil tečovanou střelou, ovšem bývalý brankář národního celku balón vytáhl alespoň na rohový kop. Celkově bylo k vidění málo šancí - hosté sice měli územní převahu, nicméně finální fáze jim až nezvykle dřela. Těsně před pauzou konečně zahrozil také West Bromwich - centr Brunta prolétl až k Phillipsovi, jehož střílenou přihrávku Zouma tak tak odvrátil na rohový kop.

Po změně stran Baggies přece jenom hru vyrovnali a konečně také začali obraně soupeře trochu zatápět. Odměnou za snahu jim pak po hodině hry byla branka Rodrigueze. Ten se vklínil mezi Zoumu a Camerona a hlavou do sítě usměrnil centr Nyoma. O pět minut později mohlo být na The Hawthorns ještě veseleji - na centr Phillipse si naskočil Hegazi a jeho pokus Butland vytěsnil konečky prstů.

Vyrovnání tak přišlo jako blesk z čistého nebe a z velké části jde na vrub stoperovi Hegazimu. Do pokutového území domácího celku totiž přilétl neškodný míč, který by v poklidu sebral Ben Foster. Jenže stoper Baggies na pohyb svého brankáře nezareagoval, balón se pokusil sám odvrátit, ovšem odkop se mu vůbec nepovedl a kulatý nesmysl tak na stříbrném podnose připravil před odkrytou svatyni Crouchovi, který nabídnutou příležitostí nepohrdl.

Od té doby šel za vítězstvím už jen jeden celek - a to hosté. Neujala se však ani rána Zoumy, ani pohotové zakončení Choupo-Motinga, a tak duel na The Hawthorns vítěze nakonec nenašel.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat
Theft90

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele