23. kolo
13.01.2018 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

West Bromwich Albion - Brighton & Hove Albion 2:0

Teprve třetí výhru v sezoně zaznamenal West Bromwich Albion. Předposlední tým tabulky Premier League doma uspěl proti Brightonu, který sestřelil dvěma brankami v 5. a 55. minutě utkání. The Baggies v lize vyhráli poprvé od 19. srpna, kdy porazili Burnley.

Brightonu nakonec nebylo nic platné ani častější držení balónu. Zkrátka dvakrát inkasoval a nedokázal ani jednou překonat brankáře Fostera. Brightonu se především vůbec nevydařil začátek zápasu. Na The Hawthorns inkasoval už v páté minutě, kdy dobře prodloužil centr Rodríguez a Jonny Evans hlavou zatloukl balón do sítě!

Baggies byli na okamžik pokropeni svěcenou vodou a bylo jich plné hřiště, nicméně druhý gól v prvním poločase přidat nedokázali. Naopak ve 34. minutě mohl udeřit Dunk, nebýt výtečného obranného zákroku Dawsona. Zajímavé situace byly k vidění na obou stranách, nicméně důležitější byl okamžik ze začátku druhého poločasu. V 55. miutě totiž WBA znovu udeřil ze vzduchu, na rohový kop si tentokrát naskočil Craig Dawson a zaplněný The Hawthorns mohl explodovat radostí! Domácí tým byl blízko teprve třetímu vítězství v sezoně.

Brighton se ale nevzdával a několikrát byl velmi blízko vstřelení branky. Před Baldockem v 67. minutě dokonce zívala prázdná branka, ale gól z toho nebyl. Na druhé straně nevyužil rychlý brejk Rondón.

Závěr zápasu přinesl několik vzrušivých momentů. Rondón v nastavení znovu odmítl definitivně pojistit výsledek a to rovnou dvakrát! Brighton se kontaktní branky nedočkal a s předposledním West Hamem prohrál 0:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
vanGomm

1.

Reagovat
vanGomm

WBA byl v PL 20 kol bez výhry,takže to už byla pouze otázka času kdy vyhrají

Reagovat
Theft90

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele