12. kolo
19.11.2017 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Watford FC - West Ham United 2:0

Na svůj první zápas na lavičce West Hamu rozhodně nebude David Moyes vzpomínat příliš v dobrém. Kladiváři totiž po bezkrevném výkonu podlehli Watfordu díky brankám Hughese a Richarlisona 2:0.

Domácí celek na nic nečekal a od prvních minut se snažil diktovat tempo hry, za což byl po jedenácti minutách patřičně odměněn. To se totiž ve skrumáži před brankou balón odrazil přesně ke kopačkám Hughese, který nezpanikařil a z voleje přesnou střelou nedal Hartovi nejmenší šanci jakkoliv zareagovat.

Po půlhodince mohl vedení navýšit Richarlison, jeho střelu z hranice pokutového území však Hart zvládl zlikvidovat, zatímco dorážka Kika pak nemířila mezi tři tyče. Na druhé straně se ve stoprocentní příležitost těsně před poločasem objevil Kouyate, kterého ke skórování vybídl parádní pas Noblea, jenže záložník hostujícího celku v zakončení selhal a jen nastřelil padajícího Gomese. Ještě větší příležitost měl v nastavení první půle Arnautovič, který se nejprve dostal k hlavičce, kterou domácí brankář senzačně vyrazil před sebe, následnou dorážku forward West Hamu pak nepochopitelně nedopravil do sítě, když opět jen nastřelil strážce domácí svatyně.

Povedená pasáž West Hamu pokračovala i po pauze, kdy se po zpětné přihrávce Arnautoviče zjevil v pokutovém území zcela nehlídaný Kouyate, jenže v koncovce opět selhal, když branku vysoko přestřelil. Na straně druhé zahrozil po rychlém brejku Gray, kroucenou střelou však branku Joa Harta těsně minul.

Rozhodnutí tak přišlo až po hodině hry - to rychlý kontr potáhl střelec první branky Hughes, před vápnem oslovil Richarlisona, který si poradil s bránícím Reidem a prostřelil i anglického reprezentačního brankáře.

Patnáct minut před koncem mohl West Ham vrátit do zápasu Lanzini, jenže jeho střelu zastavil až na brankové čáře jeden z domácích obráncům. Hostům tak nebyl přán ani čestný úspěch a utkání proto dospělo k výhře domácího celku 2:0.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (11)

Přidat komentář
waynemarkrooney

3:1

Reagovat
duloig

Prvá výhra vonku by potešila C O Y I

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
OnlyWHU

Lekce z produktivity. Moyesovi vůbec nezávidím. Jsme tam, kde jsme nechtěli být. Obávám se, že máme do hry o záchranu jen devět hráčů. Tím nemyslím Zabaletu, Arnautoviče a možná i pár dalších. Proč nedostane šanci Adrián? COYI!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš mě zajímá, proč nedostane šanci Toni Martínez, který za U23 hraje naprosto skvěle (zatím v 12 zápasech skóroval desetkrát - viz https://www.transfermarkt.co.uk/toni-martinez/profil/spieler/302371 ).

Zabaleta je pro mě zatím spíš zklamání, snad se konečně Byram vyhraje a naučí bránit. Doufal jsem, že pozvedne obranu, ale zatím spíš nestíhá.

Arnautović byl nejhorší nákup od dob Savia Nsereka. Vedení se na něj mělo vykašlat a spíš si nechat do rotace Feghouliho.

Pokud příští týden neuhrajeme s Leicesterem alespoň remízu, tak je mi jasné, že sestup je blíž, než jsem čekal.

Reagovat
duloig

Tak prianie nebolo vypočuté Snáď sa udržíme v PL.Keď si predstavím čo nás čaká v decembri,uff COYI

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl sem se zeptat co to sakra znamená COYI... ještě že mám google

Reagovat
smazaný uživatel

Come on you Irons

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
duloig
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele