31. kolo
09.05.2018 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Tottenham Hotspur - Newcastle United 1:0

Tottenham se kvalifikoval do Ligy mistrů! Kohouti udolali jedinou brankou Newcastle a sezonu zakončí nejhůř na čtvrtém místě, což jim dává jistotu milionářské soutěže. Brankáře Dúbravku překonal v 51.minutě kanonýr Harry Keane.

Ve Wembley si Kohouti pořádně oddechli, i v příští sezoně si totiž zahrají Ligu mistrů. Rozhodla o tom výhra nad Newcastlem i zaváhání Chelsea. Že to nebudou mít Kohouti s Newcastlem jednoduché ukázal už začátek zápasu. Straky měly první větší příležitost, z volného přímého kopu mířil těsně vedle Jonjo Shelvey. O chvíli později měli hosté další vekou příležitost, hlavičku Lascallese zlikvidoval výtečným zákrokem Hugo Lloris.

Martin Dúbravka neměl překvapivě tolik práce, Tottenham v prvním poločase předvedl hodně nemasný a neslaný výkon. Ve druhém poločase se to ale změnilo a Kohouti šli v 51.minutě do vedení. Son posunul ve vápně balón na Harryho Keana, jenž střelou z první vymetl pravý horní růžek Dúbravkovi branky.

Newcastle nesložil zbraně a dál si vytvářel šance. Pérez zblízka promáchl a i další závar Lloris ustál. V 64.minutě nepříliš razantně pálil Alli a Dúbravka musel rychle na zem. Nálada na slavném Wembley se postupem času lepšila a lepšila, zvláště když ze Stamford Bridge přicházely dobré zprávy. Tottenham si těsné vedení udržel a v kombinaci s jinými výsledky definitivně slaví postup do Ligy mistrů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
Beros

Bodík!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tady Straky uleti s jednim bodem 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris - Trippier, Alderweireld, Davinson, Davies - Dembelé, Wanyama - Eriksen, Alli, Moura - Kane

Reagovat
John Obi Mikel

2:3

Reagovat
Jordi Alba

Tady prostě musí přijít výhra pro Spurs.

Reagovat
NuFc23

1:2

Reagovat
frederik

remíza nebo prohra Tottenhamu o jednu branku - 1:1, 1:2

Reagovat
Xaver

Tottenham hlavně žádný postup do LM slavit nemůže, protože může skončit ještě čtvrtý a to je teprve poslední předkolo play-off, které se dá těžko brát jako Liga mistrů.

Reagovat
smazaný uživatel

4. místo = skupina LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Múdry jak rádo dpč, over si prv fakty.

Reagovat
smazaný uživatel

ty by si si mal hlavne overit to, ze aj 4. v PL postupuje priamo nez zacnes pisat kraviny

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele