22. kolo
02.01.2018 20:45 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Swansea City - Tottenham Hotspur 0:2

Swansea nepodala špatný výkon, na Kohouty z Londýna to však nestačilo. Domácí mohou spílat asistentovi hlavního rozhodčího, který po dvanácti minutách hry chybně uznal branku Llorentehl z ofsajdu. V závěru pak pojistku přidal Dele Alli.

Poprvé se skóre měnilo po zmíněných dvanácti minutách, kdy Eriksenův přímý kop našel hlavu Eriksena, který navzdory svému ofsajdovému postavení otevřel skóre. Vyrovnat mohli domácí z volného přímého kopu z hranice vápna, Renato Sanches však branku hostujícího celku přestřelil. Na druhé straně si svou spolupráci zopakovali strůjci první branky, tentokrát však Llorente v zakončení nebyl přesný.

V poločase druhém se do solidní pozice dostal Narsingh, Lloris však byl ve střehu a jeho ránu z úhlu zvládl zneškodnit. Největší šanci na vyrovnání měl po hodině hry Jordan Ayew. Ten se probil přes Vertonghena, zvládl si i položit brankáře Llorise, jenže nakonec nezvládl to nejdůležitější - a sice dopravit míč do sítě, když před ním balón do bezpečí odpravil jeden z vracejících se obránců.

Z následného rohu se míč ve skrumáži odrazil od nic netušícího Vertinghena a londýnský celek zachránila až levá tyč Llorisovy branky.

Domácím však bodový zisk nebyl souzen, naopak těsně před koncem udeřilo na druhé straně. Po famózní přihrávce Kanea se za obranu dostal Dele Alli, svou první ránu nasměroval jen do Fabianskiho, druhým pokusem už byl úspěšný a rozhodl o výhře Spurs 2:0

Autor: Víťa Srp

Komentáře (6)

Přidat komentář
Theft90

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:6

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo sa chcú zbaviť N'Koudoua?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyužil svoje šance. Aj keď ich bolo málo, za rok a pol neukázal vobec nič.

Reagovat
smazaný uživatel

"Poprvése skóre měnilo po zmíněných dvanácti minutách, kdy Eriksenův přímý kop našel hlavu Eriksena,"

Je tam 2x Eriksen, správne: "našel hlavu Llorenteho"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele