11. kolo
04.11.2017 16:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Swansea City - Brighton & Hove Albion 0:1

Teprve podruhé v prvoligové historii se Brightonu and Hove Albion podařilo vyhrát dva slepené venkovní duely. Poprvé se tak stalo roku 1981. Nyní jsou takhle Seagulls v Premier League už čtyřikrát po sobě neporaženi a hřejí se na osmé příčce. To Swansea může nováčkovi jenom závidět...

První poločas byl v podání domácích Velšanů naprosto otřesný. Jediný gól zápasu vstřelil Glenn Murray ve 29. minutě poté, co Federico Fernandéz v podstatě uhnul před centrem. Mimoto se vepředu Swans stěží na něco zmohli a o pauze byli po zásluze vypískáni.

Po změně stran už to bylo o něco lepší, ovšem Mat Ryan jednu dobrou střelu Abrahama zlikvidoval a střídající Luciano Narsingh pouze nastřelil břevno. Swansea předtím v prvních deseti kolech zaznamenala pouze dvacet střel na bránu a dnes si svou bilanci věru příliš nevylepšila, když zaznamenala jen dva kousky.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele