11. kolo
04.11.2017 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Southampton FC - Burnley FC 0:1

Southampton na dobré výkony z posledních týdnů nakonec nenavázal, když na vlastní půdě překvapivě podlehl Burnley, které si tak pojistilo sedmou příčku v tabulce.

Svatí přitom do utkání nevstoupili vůbec špatně, od prvních minut diktovali tempo hry a po půlhodině hry také mohli jít do vedení. To když centr Tadiče propadl až k Boufalovi, jehož pohotovou střelu však brankář Pope dokázal zlikvidovat. Těsně před půlí pak k sólu našlápl Redmond a po střele na bližší tyč už takřka zvedal ruce nad hlavu, než jeho radost zmařil dalším parádním zákrokem Pope.

Po deseti minutách druhé půle zase parádně z voleje zamířil Yoshida, po jeho přesné střele pod břevno se ale blýskl hostující brankář Pope. A protože domácí svou převahu nedokázali brankově vyjádřit, zákonitě udeřilo na druhé straně. Deset minut před koncem si na Gudmundssonův centr naskočil Vokes a nenápadnou hlavičkou na bližší tyč rozhodl o tom, že tři body si na své konto zapíše Burnley.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele