25. kolo
31.01.2018 20:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Soton i Brighton zůstávají po remíze bezprostředně ohroženi

Svěřenci manažera Maurizia Pellegrina dokázali sice proti Brightonu alespoň srovnat stav na konečných 1:1, přesto natáhli sérii bez vítězství už na dvanáct ligových utkání a tím si vyrovnali svůj vlastní rekord. "Racci" sice získali plusový bod, ale nadále zůstávají také ohroženi...

Utkání výrazně ovlivnila 14. minuta: Hoedt uvnitř šestnáctky nedovoleně zastavil Marche, za což zkušený sudí Dean nařídil pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Murray a do protipohybu brankáře McCarthyho pohodlně zavěsil - 0:1!

Ještě do poločasu však mohlo být srovnáno. Hostující brankář Ryan tak dlouho váhal s odkopem, až následně trefil do zad atakujícího Højbjerga, od kterého se následně kulatý nesmysl odrazil do břevna! Jinak se během prvního dějství více zajímavých momentů neudálo.

Konečné slovo přišlo krátce po hodině hry. Ward-Prowse nacentroval před branku, kde balón propadl k Stephensovi, jenž ho bez váhání efektně, ale především efektivně uklidil mezi tři tyče a srovnal na 1:1. Domácí se sice snažili, aktivní byl zejména střídající Carrillo, ovšem kýžené vedoucí branky se jemu ani nikomu jinému dosáhnout nepodařilo a body na St. Mary's se tak dělily.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
vanGomm

Tip 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele