36. kolo
28.04.2018 16:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Newcastle United - West Bromwich Albion 0:1

West Bromwich Albion alespoň po vlastním zápase nadále dýchá mezi anglickou fotbalovou elitou. Brankou Phillipse dokázal uspět na hřišti Newcastlu a přiblížil se předposlednímu Stoke. Magpies i po prohře zůstávají v klidném středu tabulky.

Manažer Strak Rafael Benítez vsadil na klasickou sestavu i se slovenským brankářem Dúbravkou. Benítezův protějšek Darren Moore taktéž vsadil na stejné muže, kteří v minulém kole vybojovali remízu se silným Liverpoolem. Do vedení se ve 29. minutě dostali překvapivě hosté. Livermore vysunul pasem za obranu Phillipse, který se nemýlil a otevřel střelecký účet zápasu.

Domácí mohli na zásah Baggies odpovědět ve 34. minutě. Pérez obloučkem vysunul Kenedyho, který však levou šajtlí těsně minul tyč Fosterovy brány. V úplném závěru poločasu se o vyrovnání snažil Diamé. Ten se k zakončení dostal po rohovém kopu, ale jeho tvrdou ránu zastavil Foster.

Po přestávce se Newcastle snažil o vyrovnání, ale za celých čtyřicet pět minut se nevytvořil žádnou pořádnou příležitost. Nesportovní vložkou se v 80. minutě prezentoval Slimani, který zezadu nakopl Dawsona. Sudí však tento moment přehlédl a útočníka Newcastlu nijak nepotrestal. Za pět minu s na centrovaný míč naskočil Joselu, ale ani on nezamířil přesně. Zbytek utkání již žádné vzrušení nepřinesl.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
kissak

Ty máš dobrý tipy, doufám že se trefíš

Reagovat
smazaný uživatel

dekuji nekdy to vyjde

Hlavne jsem rad za trefeni kvuli sazeni.

Reagovat
Beros

Je třeba...

Reagovat
NuFc23

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele