17. kolo
13.12.2017 20:45 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Newcastle United - Everton FC 0:1

Krize Newcastle ne a ne skončit, Straky na vlastním hřišti znovu prohrály, když nestačily na hostující Everton. O jedinou branku utkání se ještě v prvním poločase postaral Wayne Rooney.

Utkání rozhodně nepřineslo nějakou exkluzivní podívanou, po většinu času se hra odehrávala mezi oběma šestnáctkami a k vidění bylo jen málo pohledných akcí. Po jedné takové na centrovaný míč těsně nedosáhl Calvert-Lewin, který by jinak pravděpodobně otevřel skóre.

Na druhé straně sklepl Gayle míč pro Ritchieho, který pohotovou ranou překonal Pickforda, za něj však zaskočila branková konstrukce, od které se míč vrátil zpět do hry.

Skóre se tak měnilo až po půlhodině hry. Na centrovaný míč si naskočil Rooney, svou hlavičku poslal přesně do středu branky, jenže gólman Newcastle jeho pokus nedokázal pořádně zkrotit, a tak se anglickému útočníkovi naskytla příležitost k velmi jednoduché dorážce, se kterou si již věděl rady.

Na druhé straně se před půlí z dobrých 25 metrů opřel do míče Merino a rána mu sedla opravdu náramně, ke smůle domácího celku ji však zastavila tyč.

Zkraje druhé půle mohl hlavičkou srovnat Lejeune, jeho pokus však těsně minul vzdálenější tyč. Na druhé straně zase mohl rozhodnout Ashley Williams, jeho zakončení však reflexivním zákrokem zneškodnil pozorný brankář Newcastlu.

Přes veškerou snahu se domácí vyrovnání nedočkali, jediné, co ze závěrečného tlaku vytěžili, bylo vyloučení Shelveyho, který si těsně před koncem připsal druhou žlutou kartu za ostrý faul na polovině hřiště.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (8)

Přidat komentář
NuFc23

Ak sa nechceme ulne namocit o zachranu povinne tri body, aj ked Everton ma novy vietor v plachrach

Reagovat
Beros

8:0

Reagovat
Noustress

s týmto kádrom by hral aj Fero z hornej maríkovej 8-9 miesto , namiesto toho dejavu po dvoch rokoch a znova boj o udržanie. Fakt ma vytočí ak zas vypadú a ostane tam plevel v podobe Swans CP Cherries alebo Burnley navyše ak ich doplní Wolverhampton polovca zápasov PL bude absolutne neatraktívnych

Reagovat
Ranoth

a vcom je newcastle atraktivnejsi nez napr Burnley ?

Reagovat
NuFc23

Uz v nicom

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Mám opačný názor na tento zápas, než bukwy ze sázkovek.

Reagovat
Theft90

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele