22. kolo
02.01.2018 21:00 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

Manchester City - Watford FC 3:1

Vedoucí celek tabulky zaváhání na půdě Crystal Palace nikterak nerozhodilo a hned v dalším zápase se vrátil na vítěznou vlnu, když zdolal Watford 3:1. O raketový vstup do utkání se postaral Sterling, který skóroval po necelých čtyřiceti sekundách hry, po čtvrthodině si navíc nešťastník Kabasele vsítil vlastní gól a bylo jasné, že se žádné překvapení konat nebude. Watfordu se alespoň podařilo zamezit debaklu, v druhé půli inkasovali jen z kopačky Agüera, načež v závěru výsledek ještě zkorigovali.

Hostům se vstup do utkání pranic nevydařil, hned v první minutě totiž Citizens zakombinovali na levé straně, Sané pak do vápna poslal střílený centr, kteří stopeři nezvládli zablokovat, načež jej Sterling z pár metrů pohodlně dopravil do sítě. O chvíli později se tatáž kombinace opakovala, na jejím konci ovšem tentokrát stále John Stones, který branku z výhodné pozice přestřelil. Watford však byl pod obrovským tlakem a nebylo tedy žádným překvapením, když inkasoval i podruhé. To si za obranu na pravé straně naběhl De Bruyne a před branku servíroval precizní přihrávku na Agüera. Tu před ním ještě zvládl zablokovat Kabasele, jenže pouze tak nešťastně, že si míč nasměroval do vlastní sítě. Třetí zářez na pažbě mohl z volného přímého kopu přidat De Bruyne, nakonec ale orazítkoval pouze břevno.

Na druhé straně se musel těsně před pauzou blýsknout Ederson, na kterého se řítil Gray, ovšem jeho střelu nakonec brankář domácích vytěsnil na rohový kop.

Po hodině hry už o výsledku nebylo vůbec žádných pochyb. De Bruyne do vápna nasměroval prudký centr, který Gomes srazil jen k volnému Agüerovi, který tak míč zblízka dopravil na místo určení. Hostům se v závěru podařilo alespoň zaznamenat čestný úspěch, když se prosadil útočník Gray. Nic to ale neměnilo na vítězství domácích, kteří si tak udržují markantní odstup od svých pronásledovatelů.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (27)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
t0mmy33MCFC

bodou padat rekordy history in the making

Reagovat
t0mmy33MCFC

ja to vedel ze to zakriknu

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tuxedo

8:0

Reagovat
MCFC_8

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální přestupy za mě nemusí to být v zimě, ale kdyby to takhle vyšlo byla by to paráda

Odchody: Kompany, Mangala, Delph, Touré

Příchody: Laporte, Gayá, Tielemans, Fekir

Třeba se mnou nebudete souhlasit ale za mě by to byl ideál

Reagovat
MCFC_8

Delph po tohtorocnych vykonoch by mal ostat, zasluzi si to

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám ho rád.

Reagovat
MCFC_8

To nie je dovod na odchod, je to tvoj problem, skvele sa preorientoval na laveho obrancu

Reagovat
smazaný uživatel

Presto si myslim ze napr. Gaya by byl do budoucna perspektivnejsi.

Reagovat
MCFC_8

Na Mendyho si zabudol? Ked sa vrati tak co potom? Aj tak si myslim ze ked uz tak radsej niekoho z anglickej ligy, napr. Bertranda, aj ked aj Danilo zahra na lavej strane a celkom dobre, k tomu Delph a aj Zinchenko to je teraz tak vyzera ze mame nedostatok na tento post

Reagovat
t0mmy33MCFC

staci par zraneni a hned to vypada ze mame nedostatek vsude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Laporte by byl nejlepsi mozna volba na stred pro City i ted v zime, ale nevim no. Treba Inigo Martinez do rotace.

Jinak Gayà neni az tak potreba, kdyz to Delph/Danilo zahraje dobre. Tielemans a Fekir proc? Je to naslapane a zbytecne. V City je stale potreba doresit obranu (fanousci klubu urcite souhlasi) a zbytek nejdrive v lete a to nevim co Pep chysta, protoze si co v City dost sedlo Navic mladi roste a treba Foden, Díaz i ten Zinchenko jsou schopni, minimalne prvni dva.

Odchody urcite Mangala a Toure to ma jen do konce sezony a Kompany to natahne na 10let v klubu, Fabian jsem psal vyse. to je za me

Reagovat
MCFC_8

Ono keby Kompas nebol tak casto zraneny tak by to ani nebolo treba...stoperi Kompas, Stones, Otamendi a Mangala sa v poslednom case vytiahol celkom dobre, pravi- Walker, Danilo, lavi- Mendy, Delph, prip. Zinchenko..len ten Kompas je problem

Reagovat
smazaný uživatel

No tak s Mangalou to nemyslis vazne chlape

Reagovat
smazaný uživatel

snad neprivede nekoho z dvojice Sanchez, Evans

Alexis super hrac, ale opet by bylo moc hracu..

Reagovat
Theft90

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes - Ederson, Walker, Mangala (radeji Adarabioyo), Otamendi, Danilo (Delph), Fernandinho, Gundogan, Bernardo, Sterling, Aguero, Sane

Jinak do obrany urcite Stones/Otamendi jestli bude ok

Reagovat
smazaný uživatel

Walker a Fernandinho snad hrat nebudou

Reagovat
t0mmy33MCFC

Hrají a je to pěkná sestavicka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad se zase vratime na viteznou vlnu nejakym pohodovym zapasem.

Reagovat
smazaný uživatel

DS21 a KDB17

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele