16. kolo
10.12.2017 15:15 CET
1 : 1
(1:0)
Stadión:
Anfield, Liverpool

Reportáž

Liverpool FC - Everton FC 1:1

Derby o Liverpool nakonec dopadlo remízou, ačkoliv domácí byli po celý zápas jednoznačně lepším celkem. Radost ze tří bodů jim tak překazilo zbytečné přistrčení v podání Dejana Lovrena a poměrně přísná penalta, kterou hlavní rozhodčí bez okolků nařídil.

Již po deseti minutách hry bylo jasné, jak se utkání bude vyvíjet. Hostující Everton zalezl do obranné ulity na hranici vlastní šestnáctky a zuřivě odolával nájezdům ofenzivních hráčů domácích. Své ofenzivní snažení omezil na neustále se opakující nákopy na Calverta-Lewina a za celou první půli prověřil Mignoleta jen jednou, ovšem dalekonosný pokus Sigurdssona domácímu brankáři příliš starostí nenadělal.

To Liverpool si sice po většinu první půle nevěděl s urputnou defenzivou hostí rady, nakonec na ni ale přece jenom vyzrál. Chvilku před koncem poločasu překonal Salah Martinu, navedl si míč na levou nohu a neskutečnou ranou do šibenice otevřel skóre. Těsně před poločasovým hvizdem mohl být rozdíl již dvoubrankový, Sadio Mané však přečíslení 4 na 1 vyřešil nepochopitelně střelou, která mu navíc hrubě nevyšlo a o dobrých pár metrů minula cíl.

Zkraje druhé půle mohl druhý přesný zápis přidat Salah, který si naskočil na perfektní Milnerův centr, jenže branku o kousek minul. Tentýž hráč pak o pár chvil později pálil nepřesně i z hranice pokutového území.

Za to, že domácí celek nedokázal přidat pojistku, nakonec draze zaplatil. V podstatě vůbec první povedenou akci hostí vymyslel Rooney, který pasem za obranu našel Calverta-Lewina, jehož poněkud nepochopitelně přistrčil Lovren a rozhodčí okamžitě ukázal na značku pokutového kopu. Míč si postavil Wayne Rooney a nekompromisní střelou doprostřed srovnal stav utkání.

V posledních minutách se Liverpool ještě pokoušel strhnout vedení na svou stranu, ovšem neúspěšně - a tak derby o Liverpool dopadlo smírně po výsledku 1:1.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna , více radosti by mě udělal 0. Pánové , co říkáte na Tipáč?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám radost. Všichni jste spokojeni s novou aktualizací , nebo tady snad nikdo nevsází?

Reagovat
vanGomm

Je to derby tipnu X.No a ty kurzy Na remízu je vypsáno kolem 6,00 a na výhru hostů zhruba 11,00.Sázkovky si ty kurzy dovolit klidně můžou,protože většina tipérů vsadí jedničku a ty co vsadí X,nebo 2,tak za částky který jim nevadí,protože to pak ve finále zaplatí to velké množství lidí co prohraje na tu jedničku.Pokud by se přece jen někdo rozhodl vsadit na ty velké kuzy řekněme 100 000,- a výše,tak to od něho stejně nevezmou.A o tom to sázení je

Reagovat
syraLFC

3:1

Reagovat
Kuba94

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 ... Salah , Firmino , Can

Reagovat
smazaný uživatel

Sice derby, ale Liverpool teď jede, takže tipnu 3:1

Reagovat
LokoLFC

kvalitní prewiev chlapi

Reagovat
Bandita_Harry

SALAAAAAAH

Reagovat
vanGomm

No a remíza je tam!Jó kdyby to všechno vycházelo podle předpokladů,tak už sázkovky dávno krachly

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele