23. kolo
13.01.2018 16:00 CET
1 : 4
(1:1)

Reportáž

Huddersfield Town - West Ham United 1:4

Huddersfield ani ve druhém zápase proti Kladivářům neuspěl a tentokrát to doma pořádně schytal. Hosté na John Smith's Stadium udeřili celkem čtyřikrát a jasně si dokráčeli pro důležité tři body. Manažer David Moyes mohl být s výkonem svých svěřenců naprosto spokojen.

West Ham vykročil do utkání správnou nohou, byť v počátku zápasu měli územní převahu spíše fotbalisté Huddersfieldu. To by však nesměl ve 25. minutě vyrobit velkou chybu Lolley, kterou okamžitě potrestal přesnou střelou na přední tyč Mark Noble! Kladiváři se dlouho z vedení neradovali, ještě do poločasu vlétl do šestnáctky energický Joe Lolley a svojí chybu parádně napravil. Proti jeho technické střele neměl brankář Adrián žádný nárok.

Nastolený trend ze závěru prvního poločasu pokračoval i po změně stran; hned ve 46. minutě si vzal West Ham vedení zpátky, a to znovu zásluhou Marka Arnautoviče. Ten si výborně pokryl balón, elegantně si přehodil dva bránící hráče a chladnokrevně zakončil.

Druhá branka Kladiváře hodně nabudila a před golmanem Lösslem bylo pořádně horko. Kouyaté hlavičkoval mimo a v 56. minutě už to bylo 3:1 pro hosty. Manuel Lanzini obdržel kolmici za obranu a také on bez problému přesně zakončil. Obrana Huddersfieldu se úplně rozložila a během dalších pěti minut inkasovala čtvrtý gól. Arnautovič zavezl balón do vápna, kde jeho dílo dokonal střelou pod břevno opět Manuel Lanzini.

Výsledek mohl ještě zkorigovat Pritchard, jeho střela však byla nepřesná. Hudderfield utrpěl od West Hamu vysokou porážku 1:4 a v tabulce se propadl na třinácté místo, zatímco West Ham postoupil na jedenácté místo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
kolouch

Na některých hráčích áčka už je únava hodně znát a Moyesovi nezbude nic jiného, než dát šanci mladým hráčům jako je Martinez, Haksabanovic, Quinna, Oxford.. Věřím, že budou chtít ukázat, že mají na první tým a tenhle zápas zvládnou.

Reagovat
kolouch

Sorry, spletl jsem se. Tohle je komentář k FA cupu se Shrewsbury

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
OnlyWHU

2:3 COYI!!!!!

Reagovat
kolouch

1:2 a definitivni odpoutani se ze dna tabulky

Reagovat
duloig

Dnes to bude zrejme na hrášku C O Y I 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

At je to treba 5:4,hlavne 3body!!COYI

Reagovat
Theft90

1:0

Reagovat
OnlyWHU

Tak to je bomba! Po skvělým a sebevědomým výkonu celýho týmu zlatý body k cestě do klidnějších vod. Ale před Arnautovičem a Lanzinim smekám. A taky smekám před nenápadným trenérem Moysesem, který vyhmátl správnou sestavu i s náhradníky a hlavně udělal uvnitř pořádek, tým ukáznil a zkoncentroval při zápasech. Teď ještě využít slušný los v příštích kolech a bude dobře i bez nervů- COYI!!!

Reagovat
OnlyWHU

....a teď jdu do hospody to oslavit!

Reagovat
kolouch

Reagovat
kolouch

Yesss!! Konečně taky výhra bez nervů do poslední minuty. Před prvním gólem vyšel Moyesovi geniální tah, kdy nechal napadat rozehrávku golmana. Tomu to nedalo a i když viděl u vápna větší množství hráčů, tak rozehrál nakrátko Vyrovnávací gól byl taková naše klasika. Ogbonna s Obiangem by před Lolleyem zacouvali klidně až do branky, kdyby šel dál. Vystupovat proti útočníkovi musíme podstatně dál od brány. Gól na 2:1 byla velká Arnieho individuální paráda. Je skvělé mít v týmu hráče, který si umí vyrobit šanci sám, když mu ji nevytváří spoluhráči. Huddersfield pak nepochopitelně brzy rezignoval na defenzivu a z toho vyplunuly oba Manuelovy góly, které padly opět po Arnieho parádních akcích. I když by se dalo naší hře leccos vytknout, tak si dnes kritiku odpustím Za mě dnes Moyes, Arnautovič, Lanzini

Reagovat
smazaný uživatel

U toho vyrovnávacího golu, tam spíš chyba Noblíka kdy tam jenom proběhl... Ale jinak souhlas, konečně bez nervů

Reagovat
OnlyWHU

Souhlas. Jednoznačně laxnost Nobleho - typická naše chyba.. Ale tentokrát jsem chtěl jen chválit.

Reagovat
duloig

Pred časom to ťahala dvojka Lanzini +Payet, teraz to ťahá Lanzini +Arnautovič. Paráda, Marko MOTM, COYI

Reagovat
smazaný uživatel

Krása konečně zase jednou po čase klidnej závěr zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Marco je vybornej hrac(kdyz se mu chce ).Za Bilice se mu evidentne moc nechtelo,snad mu ta forma vydrzi co nejdyl.Dneska supr vysledek COYI

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele