36. kolo
28.04.2018 16:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Huddersfield Town - Everton FC 0:2

Veskrze pozitivní sezóna Huddersfieldu se nepěkně kazí. Minulý týden sice nováček soutěže porazil Watford, dnes ale v důležitém domácím zápase s Evertonem selhal a po prohře 0:2 je v nebezpečné blízkosti sestupového pásma. Na osmnáctý Southampton shlíží už jen s tříbodovým náskokem. Toffees naopak díky gólům Tosuna a Gueyeho udržel na osmém místě naději na pohárovou Evropu.

Byť tedy titěrnou... Burnley doma proti Brightonu odmítlo definitivní ztvrzení historické účasti v Evropské lize, když jen bezgólově remizovalo, a oba soupeře od sebe dělí jen šest bodů. To nicméně pořád znamená, že Everton by musel oba zbylé zápasy vyhrát, Clarets naopak oba prohrát, a ještě nějak zázračně přijít o patnáctigólovou výhodu ve skóre.

Důležitou postavou by v takovém případě rozhodně byl Theo Walcott, který se stává esenciální součástí Allardycova týmu. I dneska měl na svědomí první branku svého mančaftu, když svižně pronikl středem hřiště a vypustil do nájezdu Cenka Tosuna. Ten se zachoval chladnokrevně a křížnou přízemní střelou otevřel v závěru poločasu skóre.

Huddersfield v první půli dominoval, ale odměny se nedočkal. Naopak po obrátce už se zpět do hry a byl to Everton, kdo trestal. V sedmapadesáté minutě ještě Lössl Colemana vychytal na přední tyči, ale když po Bainesově přiťuknutí napřáhl z hranice vápna Idrissa Gueye, míč už se třepotal v síti a stanovil konečný výsledek.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele