4. kolo
09.09.2017 16:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Everton FC - Tottenham Hotspur 0:3

Tottenham zvládl těžký výlet na půdu Evertonu skutečně na jedničku. V Goodison Parku jasně dominoval, domácí skoro k ničemu nepustil a v ofenzivě mířili jeho hráči hned třikrát přesně.

Úvod utkání přitom byl ještě poměrně vyrovnanou záležitostí, v Liverpoolu byl vidět docela otevřený fotbal a s první vážnější šancí přispěchali domácí - po kombinaci Martiny s Rooneym se v solidní pozici objevil Ramirez, ovšem svůj pokus nasměroval mimo tři tyče. Hosté odpověděli o pár minut později, kdy Dele Alli sklepl míč pro Eriksena, který mířil necelý metr vedle pravé tyče Pickforda.

Po půl hodiny hry se hosté konečně dostali do vedení. Po rohovém kopu se mimo pokutové území dostal k balónu Harry Kane, kterému plánovaný centr uletěl tak šikovně, že zapadl za záda Pickforda. Anglický brankář ve službách Evertonu si tento kousek za rámeček jistě nedá.

Everton se z tohoto direktu nedokázal otřepat a těsně před pauzou bylo ještě hůř. Centr Alliho z pravé strany totiž Martina nedokázal odvrátit, tudíž se ke střele dostal Davies, jehož střelu brankář domácích vyrazil jen před Eriksena, který následně prostřelil vše, co mu stálo v cestě.

Jakékoliv sny o obratu Karamelek vzaly za své hned po minutě druhého poločasu. To totiž centr Daviese do sítě usměrnil opět kanonýr Kane a bylo takříkajíc vymalováno.

Navýšit vedení mohla o chvilku později dvojice Alli - Kane, oba pokusy těchto hráčů však Pickford dokázal zneškodnit. Zbývající čas toho už moc atraktivního nenabídl - hráči domácích byli naprosto opaření a nezmohli se již na žádný odpor, zatímco Tottenham pohodlně kontroloval své vedení. Utkání tak bez většího vzruchu dospělo ke konečnému skóre 3:0 pro hosty.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
popltak

2:1 Everton by měl potvrdit roli favorita.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 (Rooney-Kane, Eriksen)

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Theft90

1:0

Reagovat
Devil

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele