28. kolo
25.02.2018 13:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Crystal Palace - Tottenham Hotspur 0:1

Zase Harry Kane. Tottenham zásluhou nejlepšího evropského střelce za rok 2017 v samotném závěru utkání na hřišti Crystal Palace překlopil misky vah ve svůj prospěch. Lídr Spurs i anglické reprezentace posunul alespoň na několik hodin svůj tým mezi nejlepší čtyřku a sám sebe na vrchol tabulky střelců. Eagles po změně stran absolutně odešel a za neschopnost třeba jen vystřelit si bod nezasloužili.

Kane vstřelil už 35. gól v letošní sezóně a nadále potvrzuje, že patří k nejlepším útočníkům planety. Za Tottenham dnes vsítil už 150. branku, jíž zmařil naděje Crystal Palace na velmi cenný bod. Eagles nyní zaujímají sedmnáctou pozici a mimo sestupové pozice jsou jen zásluhou lepšího skóre.

V průběhu vyrovnané první půle mohli Spurs požadovat pokutový kop, když Hennessey zasáhl v šestnáctce Daviese. Píšťalka Kevina Frienda však zůstala němá. Jen o chvíli později gólman Crystal Palace opět úřadoval, tentokrát ryze pozitivně, když pohotově lapil Kaneovu ránu z těsné blízkosti.

Ve druhém dějství už to byl jenom o Tottenhamu a ve třiapadesáté minutě měl Harry Kane zlatou příležitost zápas zlomit. Sám před bránou ale fatálně nedokázal sklepnout centr z pravé strany mezi tři tyče. Chvíli nato Hennessey kryl střelu Daviese.

Tottenhamu dlouho nebylo přáno prolomit bezgólový stav, a když měl Aurier na zadní tyči podobně jako Kane odkrytou bránu, míč jen zašlápl. Harry Kane ovšem dvě minuty před koncem Spurs zachránil, když hlavičkou proměnil Eriksenův rohový kop v jediný gól utkání.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris - Trippier, Davinson, Vertonghen, Davies - Dier, Dembelé - Eriksen, Alli, Son - Kane

Reagovat
scholes18

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele