1. kolo
12.08.2017 16:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Crystal Palace - Huddersfield Town 0:3

Premier League je tradičně bohatá na nejrůznější překvapení a ani tentokráte tomu nebylo jinak. Podceňovaný nováček z Huddersfieldu pořádně překvapil Orly z Londýna, když je na jejich hřišti zničil třemi góly.

Nováček do svého prvního zápasu v Premier League vstoupil bez bázně a hany a domácí od prvních minut přehrával. Odměna za tuto snahu na sebe nenechala dlouho čekat. Po 22 minutách hry rozehrával rohový kop Mooy, na první tyči jej prodloužil Jorgensen tak šikovně, že na tyči vzdálenější musel Ince jen nastavit nohu, aby jej dopravil do sítě. Bohužel ji ale nastavil špatně a měl obrovské štěstí, že svým pokusem trefil bránícího Warda, od kterého balón putoval za brankovou čáru.

Hned o tři minuty později byl rozdíl již dvoubrankový. Zkoprnělou obranu Crystal Palace zaskočil Mounié, který si naskočil opět na centr Mooye a domácímu brankáři nedal vůbec žádnou šanci zasáhnout.

Hráči domácích byli průběhem hry pořádně opaření a dlouho se jim nedařilo branku Huddersfieldu vůbec ohrozit. Postupem času sice častěji kontrolovali míč na vlastních kopačkách, ovšem ve finální fázi se ne a ne prosadit.

Druhá půle se nesla v podobném duchu, akorát s tím rozdílem, že si domácí již začali vypracovávat nějaké ty nadějné příležitosti. Ani jednu z nich však nedokázali proměnit, a tak se zadařilo na druhé straně. Mounié dostal precizní přihrávku zhruba na úroveň penaltového puntíku a parádní střelou na bližší tyč zapsal svůj druhý přesný zásah. I díky dvěma brankám tohoto forwarda tak Huddersfield zaznamenal snový start a připsal si svoje vůbec první body do tabulky Premier League.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
T..oo..M

4:2

Reagovat
Infernoqt

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele