35. kolo
09.05.2018 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Chelsea FC - Huddersfield Town 1:1

Huddersfield to dokázal a na Stamford Bridge získal bod, který ho zachraňuje v Premier League! Chelsea smutní, protože se mohla dorovnat čtvrtému Liverpoolu, takhle na něj před posledním kolem ztrácí dva body. Hosté dokázali londýnský celek ve druhém poločase zaskočit, Depoitre vstřelil první gól a Chelsea stihla už jen vyrovnat zásluhou Alonsa.

I přes drtivou převahu Chelsea to na víc, než na remízu nestačilo. Pro Conteho svěřence je to žalostně málo a zdá se, že tato ztráta je bude stát Ligu mistrů. Blues se přitom mohli uklidnit, kdyby ve 12.minutě nepřestřelil zblízka branku Rüdiger! Chelsea hosty vůbec k ničemu nepouštěla a v podstatě jim ani nepůjčovala balón, ovšem svojí převahu zužitkovat nedokázala. Před koncem poločasu sice odvedl skvělou práci Morata, ale na jeho pobídku nikdo z modrých nezareagoval.

Antonio Conte potřeboval od svých svěřenců častější střelbu a především efektivitu. Jak se to dělá ale ukázal Huddersfield. Pět minut po změně stran dokonale šokoval Stamford Bridge Laurent Depoitre. Mooy ho vyslal dlouhým nákopem, Depoitre si pak poradil s vyběhnutým Caballerem a rozjásal hostující lavičku.

Huddersfield si byl moc dobře vědom, že body mu s definitivní jistotou zajistí záchranu a pro tento zisk hodlal učinit cokoliv. Chelsea se samozřejmě dostala do obtížné situace, protože výledek potřebovala nutně otočit. Do hry postupně přišli Hazard i Giroud a tlak Blues ještě zesílil. Domácí se nakonec dočkali šťastného vyrovnání, centr Azpilicuety špatně odkopl Zanka, trefil jen Alonsa do obličeje a právě od něho se dostal balón do sítě.

Chelsea měla ještě půlhodinu čas, aby strhla vedení na svojí stranu, ale Huddersfield houževnatě bránil. Bod koneckonců nutně potřeboval. Tlak Chelsea byl ohromný, po Christensenově hlavičce pomohla Lösslovi tyčka a brankář Huddersfieldu ustál i další nápor. Sudí Lee Mason ještě nastavil dlouhých osm minut, během kterých Chelsea bušila na branku, ovšem kýženého gólu už se nedočkala. Huddersfield slaví záchranu, Chelsea se s největší pravděpodobností bude muset smířit s Evropskou ligou, rozhodne o tom poslední kolo.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
frederik

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

1:0 (Bakayoko)

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 (Pedro, Morata - Hogg)

Reagovat
smazaný uživatel

*3:1

Reagovat
smazaný uživatel

a Morata 2x

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
TerriersSKCZ

NADHERA, Dakujeme chlapci !!! - http://www.huddersfield.sk/club-news/chelsea-huddersfield-11/

a tesime sa na dalsiu sezonu v PL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele