25. kolo
31.01.2018 20:45 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

Bournemouth zaskočil Chelsea a odváží si senzační vítězství

Nejpřekvapivější středeční výsledek byl bezesporu k vidění na Stamford Bridge, kde Chelsea nečekaně podlehla Bournemouthu, který londýnskému celku připravil vůbec nejhorší porážku letošní sezóny...

Blues, kterým chyběli zranění Morata a Willian, nastoupili do utkání bez klasického útočníka na hře svěřenců manažera Antonia Conteho to bylo znát. Většina ofenzivního snažení putovala přes Hazarda, který byl pro soupeřovu branku neustálou hrozbou, ovšem ve svém snažení byl častokrát osamocený. Přesto mohli otevřít skóre Cahill a Alonso, avšak úspěch neslavili.

Naproti tomu Cherries prakticky z první nebezpečné akce udeřili: Ibe se po chybě ve středu pole dostal k balónu, nádherným pasem mezi stopery oslovil nabíhajícího Wilsona, jenž pod padajícím brankářem otevřel skóre - 0:1! Zaplněný Stamford Bridge rázem jakoby oněměl.

To však nebylo z hostující strany zdaleka všechno. Po hodině hry Wilson se Stanislasem dokonale vyšachovali levou stranu defenzivy Chelsea a druhý jmenovaný zvýšil na 0:2! Za pár okamžiků však po špatně odvráceném rohovém kopu střílel Stanislas a tečující Aké zvýšil již na 3:0!

Na opačné straně mohli alespoň korigovat výsledek Hazard s Pedrem, ovšem skvěle chytající Begović jim jejich snahu znemožnil. Španělský křídelník se pak po hlavičce druhého jmenovaného, která trefila do ruky Akého, dožadovali pokutového kopu, sudí Probert ale do píšťalky nefoukl.

Domácí strana po této ztrátě odmítla možnost posunu na úroveň druhého Manchesteru United, který pro změnu nestačil na Tottenham, naproti tomu Bourhenouth si polepšil.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Noustress

1:2

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná nalož doma

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele