17. kolo
12.12.2017 20:45 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
Turf Moor, Burnley

Reportáž

Burnley FC - Stoke City 1:0

Spanilá jízda svěřenců Seana Dyche nezná koncí, Burnley totiž znovu zvítězilo, když na vlastním hřišti přehrálo Stoke City tím nejtěsnějším možným rozdílem. Utkání dlouho směřovalo k bezbrankové remíze, tu ale minutu před koncem normální hrací doby odmítl Ashley Barnes.

Jako první zahrozili hosté, nebezpečný centr však těsně před Crouchem odvrátil do bezpečí brankář Pope. Po rohovém kopu se zase ke střele protlačil stoper Zouma, i on však našel jen náruč strážce domácí svatyně. Těsně před poločasem pak zahrozil i Diouf, z úhlu však mířil jen do boční sítě.

Na startu druhé části pálil nebezpečně z dálky Diouf, Butland si však s jeho střelou věděl rady. Na druhé straně se po přiklepnutí Dioufa dostal ve vápně k zakončení Crouch, z otočky však branku přestřelil.

Rozhodující moment zápas tak přišel minutu před koncem. Dlouhý nákop sklepl hrudníkem Barnes, Arfield mu míč okamžitě vrátil a prvně jmenovaný prudkou střelou z prvního doteku překonal Butlanda a rozhodl o tom, že na Turf Moor zůstanou další tři body.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Výhra hostujícího celku- zisk pro bukwice ze sázkovek. Nesmí se to stát.

Reagovat
smazaný uživatel

Bukwice nevyhráli .

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
Theft90

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele