6. kolo
23.09.2017 16:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Turf Moor, Burnley

Reportáž

Burnley FC - Huddersfield Town 0:0

Souboj dvou celků ze středu tabulky, kterým se nevydařil předchozí zápas v rámci Ligového poháru, dopadl asi spravedlivou remízou. A stalo se tomu tak poprvé od roku 2012, kdy se ještě Burnley i Huddersfield potkávaly v minulosti v druhé nejvyšší soutěži. V posledních šesti vzájemných zápasech bylo jinak k vidění vždy vítězství některého z nich.

Šancí na obou stranách opravdu nebylo mnoho. Vůbec první střelu na bránu, která ale nakonec neskončila mezi třemi tyčemi, vyprodukoval až ve 23. minutě svou hlavičkou Wood, nutno ale podotknout, že jediný hrot v sestavě domácích byl v opravdu velmi dobré pozici. Huddersfield zahrozil až ve 42. minutě, jenže ani Kachunga nenašel správnou mušku.

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe hostům, kteří tři minuty po obrátce mohli načít účet tohoto střetnutí. Avšak Depoitreho pokus pravačkou dokázal zlikvidovat brankář Pope. Huddersfieldský gólman Lössl si poprvé výrazněji sáhl na balón v 56. minutě, překonat se ho snažil Wood, ovšem jeho počínání vyšlo do ztracena.

V 65. minutě si určitě odfrkl Pope, že Ince nemířil přesněji a poslal míč pouze vedle jeho brány, o deset minut později už ale zasahovat přece jenom musel, neboť ho svým zakončením prověřoval střídající van La Parra. Šest minut před koncem se snažil prosadit znovu aktivní Wood, s jeho šancí si však Lössl poměrně hravě poradil.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Theft90

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele