36. kolo
28.04.2018 16:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Turf Moor, Burnley

Reportáž

Burnley FC - Brighton & Hove Albion 0:0

Burnley pouze remizovalo s Brightonem a pravděpodobně definitivně propáslo šanci dostat se na šesté místo před londýnský Arsenal. Hosté po dělbě bodů stále nemají jistou záchranu v Premier League.

Manažer Clarets Sean Dyhce si na výsledky svých svěřenců v této sezóně rozhodně nemůže stěžovat a sestavou Burnley málokdy rotuje. Nejinak tomu bylo i v dnešním zápase. To lodivod Seagulls překvapil nenasazením útočníka Murrayho, kterého na hrotu zastoupil Ulloa. Kromě této změny vyběhli na hřiště stejní muži, kteří vybojovali v posledním zápase remízu s Tottenhamem.

První vzrušující moment nastal na Turf Moor ve 24. minutě. Pokus domácího fotbalisty Barnese vyrazil gólman Ryan před sebe. Následně vypukl v pokutovém území Brightonu zmatek, který Ryan hasil společně se svými spoluhráči a výsledkem byl nakonec rohový kop pro Burnley. Hosté se osmělili po půlhodině hry, avšak střela Izquierda letěla vedle svatyně brankáře Popa. Kombinaci Racků ze 34. minuty zase zakončil Kayal slabou střelou.

Ve 37. minutě zakončil brejk domácích Wood, ale trefil pouze Ryana. Tentýž hráč protáhl brankáře Brightonu i za dalších pět minut z přímého kopu. Po změně stran vystrašil domácí publikum Lowton, který v 62. minutě nepřesnou přihrávkou znepokojil Popa. Pět minut před koncem zápasu pálil z voleje Knockaert, jeho pokus měl však spíš ragbyové parametry. Více zajímavých akcí již zápas na Turf Moor nenabídl a tak se protivníci rozešli smírně.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
TheTopFootbaler

Díky žes to zařídil, píšu do Tipligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Zaplatil jsi doufám ten výsledek, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

vsadim si

Reagovat
TheTopFootbaler

To za to stojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele