35. kolo
18.04.2018 20:45 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

AFC Bournemouth - Manchester United 0:2

Manchester United alespoň částečně odčinil víkendový nezdar z domácího klání s West Bromwichem Albion a veze tři body z Bournemouthu. V nepříliš záživném klání rozhodli o vítězství svými brankami Chris Smalling a Romelu Lukaku.

Manažer Cherries Eddie Howe učinil oproti poslednímu mači v Liverpoolu dvě změny v sestavě. Místo Goslinga a Defoea dostali šanci Surman a Wilson. Lodivod hostí José Mourinho protočil jedenáctkou svého týmu i kvůli víkendovému klání v rámci FA Cupu. Do obrany se postavil Darmiana, Jonese a Shawa, v záloze našel své místo Fellaini a útočný trojzubec byl sestaven ve složení Lingard, Rashford a Martial.

Na první velkou šanci zápasu čekali diváci na Dean Court až do 27. minuty. To Rashford vybojoval na Akém míč u postranní čáry, následně pláchl směrem na Begoviće, který jeho ránu z úhlu vyrazil. Za minutu se však již Rudí ďáblové radovali. Po tlaku z rohového kopu prostrčil Herrera na Lingarda, jenž našel zcela volného Smallinga a anglický stoper již pouze uklidil do opuštěné klece.

Svůj náskok hosté zvýšili v 70. minutě. Pogba z obranné poloviny vyvezl míč do útoku, kde jej předal do běhu Lukakuovi, který přes vyběhnuvšího Begoviće poslal United do dvoubrankového vedení. Bournemouth se na větší odpor nezmohl a nechal tak svého soupeře odvézt si všechny body. Red Devils se tak stále drží na druhé pozici, Cherries zůstávají jedenáctí.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
noustres

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele