3. kolo
26.08.2017 13:30 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

AFC Bournemouth - Manchester City 1:2

Úvodní zápas třetího kola Premier League dlouho působil jak průměrné utkání, ale posledních deset minut všechno změnilo. The Cherries byli velice blízko k vytouženému bodu proti favoritovi. Nakonec prohráli gólem Raheema Sterlinga z 97. minuty.

Po prohrách s West Bromwichem a Watfordem Bournemouth prohrál i potřetí v řade. Všechno ale mohlo být jinak. AFC se ujal vedení, když v minutě číslo 13 parádní střelou nedal hostujícímu gólmanovi Edersonovi šanci domácí Charilie Daniels. Tým Eddieho Howea cítil šanci i na druhý gól, ale neskóroval a přišel trest.

V 21. minutě bylo opět vyrovnáno, když se do černého trefil Gabriel Jesus. Asmir Begovič na jeho zakončení zblízka neměl větší nárok. Do konce první půle zaujala už jenom žlutá karta nizozemského beka Bournemouthu Nathana Akého.

Druhý poločas přinesl festival neproměněných šancí Manchesteru City. Citizens skutečně jeli za brankou, ale domácí defenziva na čele s Asmirem Begovičem odolávala. Když Martin Atkinson nastavil pět minut, už jenom málokdo pochyboval nad tím, že tohle utkání skončí remízou.

Premier League ale ukázala svou plnou krásu. V 95. minutě mohl tři body vystřelit pro Bournemouth Josh King, ovšem zachoval se sobecky, nepřihrál a jeho marný pokus zlikvidoval s menšími problémy připravený Ederson.

Přišel trest. Hned z protiútoku se k balonu ve vápně dostal Raheem Sterling, kterého nepokrylo ani pět domácích hráčů a nekompromisně poslal Manchester City do vedení. The Cherries už nestihli reagovat a prohráli. Nakonec se hrálo víc jako sto minut a Sterling, který uviděl v 94. minutě žlutou kartu, byl v minutě číslo 99 vyloučen.

Autor: Jakub Vaverka

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
popltak

Kubajs, nějak ti to nechodí...

Reagovat
Infernoqt

0:5

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:5

Reagovat
diastan

neblazni

Reagovat
smazaný uživatel

0:4 myslím že to bude v pohodě zápas který zvládneme snad už bude hrát sterling a Bernardo základ

Reagovat
diastan

taky cekam konecne pohodu a 3+ golu, ikdyz zatim si neni moc na co stezovat ...prvni kolo si souper ani necichl a proti Evertonu smesna redka, po ktere jsme byli stejne jasne lepsi.

Navic v LM konecne lehci los....druhe misto by bylo selhani, se vsi uctou hlavne k Neapoli.

K tomu se blizi konecne prazdna marodka. Gundogan vypada uz jen na par dnu do plneho zaprahu a Mendy dost mozna v zakladu uz zitra

Reagovat
smazaný uživatel

No ta Neapol bude těžká ale taky věřím v první místo do Rotterdamu se možná zajedu podívat

Reagovat
diastan

nakonec to teda byla jen ta eurofotbalska pohoda obrana verim, že bude konecne slapat díky tem krajum, ale mame problem zas vepredu, stejne jak v urcite fazi minulou sezonu.To se ale doufam behem dalsich kol zlomí a zacneme to tam sypat

Reagovat
smazaný uživatel

Ve předu to byla včera hodně bída no Mendy se prezentoval ale výborně to samé david Silva Bernardo nic extra pár míčů ztratil nebojím se že by se časem nechytl de bruyne by měl hrát pořád napravo v záloze tam je nejefektivnější sterling paráda ale druhou žlutou si prostě měl odpustit. Příští kolo Liverpool doufám že kluci zaberou protože takový výkon co dnes podali by rozhodně nestačil

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 (Aguero, Kompany)

Reagovat
Ebola SVK

vie niekto prečo nastavoval 11 minút ?

Reagovat
Devil

Sudí byl kokot....

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl nastavil to správně dlouho se nehrálo v té 5 minutovce

Reagovat
t0mmy33MCFC

presne tak, zajimave ze vsichni resi, ze my jsme dali gol, ale kdyby dal gol Bournemouth z te velke sance kdy si to Mendy nechal sebrat , to by urcite nikomu nevadilo... jojo objektivita..

Reagovat
diastan

v 5 nastavenych se polovina nehrala tak chtel asi jeste pridat minutku, pri ktere jsme meli protiutok ... klasicky to pri akci neukoncil a jak vidis padl gol, pak se chvili nehralo kvuli oslav, redce a tak.. a hle byl konec

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní jsou tři body, ale to co předvedl rozhodčí a ochranka je k zamyšlení.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele