34. kolo
22.04.2017 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

West Ham United - Everton FC 0:0

Souboj West Hamu s Evertonem určitě sliboval zajímavější podívanou, než jak tomu ve skutečnosti bylo. Diváci za celých devadesát minut neviděli žádný gól, takže oba celky si připisují po jednom bodu.

A nejenže neviděli žádný gól, ale celkově nebylo utkání příliš pohledné. Dva tradiční anglické celky se totiž k nelibosti fanoušků rozhodli taktizovat.

O něco aktivnější byl na balónu výše postavený Everton a po čtvrthodině hry mu málem nabídl dobrou příležitost chybující brankář Adrián. To bylo ze strany Toffies vlastně vše, protože za celý zápas jsme u nich neregistrovali žádnou střelu na branku. West Ham byl v tomto pilnější, ale ne zas tak o moc. Po půlhodině hry se ke dvěma střeleckým pokusům dostal Nordtveit, na poprvé trefil bránícího hráče, na podruhé už musel zasahovat golman Stekelenburg. Ve 36.minutě pro změnu hlavičkoval těsně vedle Collins a nic dalšího už se v prvním poločase nestalo.

Manažer Evertonu Ronald Koeman nebyl s výkonem svých svěřenců vůbec spokojen a tak do druhého poločasu přichystal hned dvojí střídání. Hru měli oživit Barry a Lookman, ale toto rozhodnutí se minulo účinkem. Do šancí se dostávali spíše Kladiváři, ale jejich střelecké pokusy byly povětšinou zablokovány.

Čtvrthodinu před koncem byly k vidění zajímavé okamžiky na obou stranách. Nejprve Lanzini donutil k zásahu Stekelenburga, a po něm těsně netrefil branku Lookman. Marná sláva, v Londýně zkrátka branka nepadla, takže závěrečný hvizd sudího Easta byl dost možná pro všechny vysvobozením.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
OnlyWHU

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Infernoqt

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k nasi momentalni budu bod oslavovat jako vyhru COYI

Reagovat
smazaný uživatel

Momentalni bídě tam melo bejt

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
OnlyWHU

Dobrej zápas. V první půli jsme je výborným výkonem přehrávali, ve druhý se to vyrovnalo. Collins opět výborný i další. Ádriánovi přeju nulu, kéž by ho to zase nakoplo. Asi jsme si zasloužili vyhrát, ale šancí jsme měli jen několik. Úspěšnej soupeř trochu zklamal, strašidelnej Lukaku si moc nekopl. COYI!!!

Reagovat
OnlyWHU

Luke Gibbons: This man today is playing he's place in the team at the moment last 3 games been a star plus at the last two games he goes into the crowd and give he's shirt to a kid so nice to see top man !!!

Reagovat
OnlyWHU

add: Collins COYI!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele