21. kolo
14.01.2017 16:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

West Ham United - Crystal Palace 3:0

Bez trucující francouzské hvězdy Dimitriho Payeta, jenž tvdošíjně trvá na svém odchodu z West Hamu, nastoupili Kladiváři ke svému domácímu utkání proti londýnskému sousedovi Crystal Palace. Svěřenci Slavena Biliče mohli jít do vedení ve dvacáté sedmé minutě, když Mark Noble centroval z pravého křídla - střela Andyho Carrolla však postrádala přesnost a vůbec branku Hennesseyho netrefila.

Pak se do dvou slušných šancí dočkali ještě před odchodem do kabin na poločasovou přestávku i hráči hostí - nejprve Randolpha v brance West Hamu prověřil Tomkins a o dvě minuty později i Puncheon. Ani v jednom případě však gól nepadl.

První branka utkání tak přišla až v šedesáté osmé minutě. Antonio si skvěle poradil s vyběhnuvším gólmanem Palace Henneseym a předložil přihrávku Feghoulimu, který už měl před sebou jen prázdnou bránu a snadnou práci.

O jedenáct minut později pak diváci na londýnském stadionu viděli nádherný gól. Postaral se o něj útočník domácích Andy Carroll. Anglický forvard se i přes svou výšku parádními nůžkami opřel do centru Michaila Antonia a k úžasu všem přítomných zvýšil na 2:0 pro Kladiváře.

Rozhodující třetí úder pro hráče Crystal Palace pak přišel v osmdesáté šesté minutě. Znovu u toho byl pravděpodobně nejlepší hráč zápasu Antonio. Ten parádní přízemní přihrávkou poslal do šance Lanziniho a argentinský ofenzivní šikula pečetil výhru West Hamu 3:0.

V londýnském derby tak byli úspěšnější domácí United a v tabulce poskočili na dvanácté místo, Crystal Palace zůstává na hranici sestupu do Championship.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Infernoqt

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase situace.Na Payetovi bylo videt,ze ho to nebavi uz delsi dobu.Na druhou stranu ma smlouvu jako krava,tak by mel drzet hubu a makat! Muze za to i vedeni,ktery nebylo schopny sehnat kvalitniho hrace dopredu.Poradnyho utocnika potrebujem jako sul Snaf dneska nejak urvem vyhru. Come on you Iron's

Reagovat
OnlyWHU

Souhlas. Payet hrál půlku sezony na půl plynu a tahle situace pro mě není překvapením. Hodně se na něho zlobím. Takhle se to nedělá. Dostal vše, co mu mohl WHU poskytnout, a když se nedaří, chce se zdejchnout. Z náhradníka s nejistou nominací v týmu Francie se stal jednou z osobností ME a přilákal pozornost klubový elity. Mohl to zkusit slušnou dohodu. To, že ho Slaven nepostavil, je správný.

Reagovat
OnlyWHU

Konečně satisfakce fanouškům za minulý utrápený výkony. Po gólu hoši zahodili stres a soupeř neměl šanci. Carroll dal zapomenout na Payeta. Jeho gól - ozdoba kola!!! Ohromě cenná výhra. COYI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Andy to trefil paradne.Takhle se to nepovede ani pri treninku Hralo se vyborne tymove.Vsicni dobre,ale chtel bych vyzdvihnout vykon Míši,ten zlepsuje ohromnou rychlosti.Roste z nej hrac jako kule

Reagovat
OnlyWHU

Jo, zapomněl jsem na Antonia. Nejlepšího na place!

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace WHU, ale kdyby neporazili ani mé oblíbené Palace, tak by to byl už asi fakt průser Bohužel, první poločas ještě docela šel, ale výkon druhého poločasu byl tak na úrovní max. League One. Wayne by si měl na pár zápasů sednout a vzít to za něj legendary Speroni. Ward je bez formy a Samovi sedí na lavce dva krajní beci...U mad Sam? Od příště by mohl Sam zkusit na podhrotu Remyho a Cabayeho vrátit vedle McArthura. Palace potřebuje stopera nebo pravého beka a křídlo (Express delivery zabalit Townsenda zpátky do Spurs ať ušetříme na poštovným než do N'castlu)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak supeer odpověď Payeťákovy, parádních posledních 30 minut a super góly Antonio asistence HAT-TRICK!! Manu, Carroll a Faghouli byli super. Jinak celý tým ⚒ COY!!

Reagovat
smazaný uživatel

*Feghouli

Reagovat
smazaný uživatel

Na strance westham.cz je vyjadreni na adresu Payeta.Jestli je to pravda,tak jde celej Payet do prdele!

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda to 100pro je no. Ho.ado to je

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele