16. kolo
14.12.2016 20:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

West Ham United - Burnley FC 1:0

Po cenném bodu z Anfield Road byl West Ham pod tlakem, aby nečekanou vzpruhu zvenčí potvrdil i na domácím stadionu. Soupeřem navíc bylo Burnley, které je mimo své hřiště suverénně nejhorší v celé soutěži. Kladiváři však nakonec vstřelili jediný gól a byli tuze rádi, že brali tři body za nejtěsnější možné vítězství 1:0. Zápas rozhodl Mark Noble, jenž se nadvakrát prosadil z pokutového kopu.

Byť neskóroval, sehrál důležitou roli v zápase i Andy Carroll, který podstoupil 17 vzdušných soubojů a hned 11 z nich vyhrál. Navíc si připsal šest střel. Totéž platí o Dimitrim Payetovi, na jehož bedrech pro změnu ležela skoro polovina z přípravné fáze - Francouz nabil svým kolegům ke střele osmkrát.

Zpět ale k příběhu utkání. Rozhodla ho jediná penalta, ne však z pětadvacáté minuty, kdy se domácí dožadovali odpískání za hru rukou Michaela Keana. Osud dění nezměnily ani střely Michaila Antonia nebo Pedra Obianda, jež zapluly do rukavic Heatona, respektive mimo.

Věci se začaly dít až před pauzou. To nejprve Mark Noble rozezněl brankovou konstrukci za Heatonem, aby reprezentačnímu brankáři čelil znovu - tentokrát ze značky pokutového kopu. Ten vybojoval stoper Winston Reid a div, že jeho práce nevyšla vniveč, Noble totiž penaltu neproměnil. Tom Heaton ale balón vyrazil jen k jeho nohám a dorážka byla již snadnou kořistí.

Po pauze se Burnley vrhlo do útoku, ale nenašlo si skulinku až k cíli. Vokes měl hned tři možnosti a ta poslední byla skutečně gólová. Poté, co Arfield pronikl do vápna a vypálil, se před Vokesem zjevil míč a Randolphova branka. Útočník Clarets nicméně balón poslal nad a pohřbil naděje svého týmu.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
OnlyWHU

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Infernoqt

2:1

Reagovat
vanGomm

Tip 1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak klucí,jdeme do nich Dneska 3 goly dame a s nulou Come on you Iron's

Reagovat
smazaný uživatel

Naše zakončení úplně nulový dnes to na 3 goly nebylo. Taky jsem si myslel, ale hlavní je výhra!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nobes se hodně trápí. Důležitá dorážka!! Třeba mu to pomůže. Ta první půle byla super, určitě jedna z nejlepších v sezoně, možná nejlepší. Důležitý 3 body... Come on you Irons!!

Reagovat
OnlyWHU

Klasika v souboj na jistotu. Moc krásy nebylo, ale účel světí prostředky. Škoda, že nemáme trochu nahráno, abychom mohli předvést to, co umíme. COYI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak. Ale první poločas mi trochu připoměl tu minulou sezonu.

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo dobry 3 body.Kdyby jsme je nepotrebovali tak nutne druha pule by byla urcite lepsi.Ted je treba Hull rozsekat

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele