22. kolo
21.01.2017 16:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

West Bromwich Albion - Sunderland AFC 2:0

Zatímco Černým kočkám ze Sunderlandu patří v dosavadním průběhu Premier League předposlední příčka a jejich jasným cílem pro zbylá utkání v nejvyšší anglické soutěži je udržet se v ní i pro příští ročník, jejich dnešní hostitelé z West Bromwiche zažívají velice povedenou sezonu.

A právě fotbalisté WBA, momentálně osmého celku ligové tabulky, mohli jít ve dvacáté osmé minutě do vedení 1:0. Z levého křídla poslal ve vápně před branku hostí Chadli nadýchaný centr, do něhož se hlavou opřel Philips. Trefil ovšem jen svého protihráče Rondóna, od kterého šel balon těsně vedle tyče branky, jenž střežil Vito Mannone.

O dvě minuty později však už italský gólman ve službách Sunderlandu o čisté konto přišel. Po rohovém kopu se totiž k balonu ve vápně dostal Darren Fletcher a zkušený záložník předvedl své umění. Parádně si balon zpracoval a z otočky poslal míč do pravého horního rohu branky hostí.

Netrvalo to dlouho a v kotli domácích fanoušků bylo ještě veseleji. Ve třicáté šesté minutě se totiž z voleje do míče opřel na hranici velkého vápna Chris Brunt a nechytatelnou ranou způsobil fakt, že Mannone podruhé v krátké době lovil míč ze své sítě.

Ve druhém poločase se k ohrožení soupeřovy branky dostal i Sunderland, avšak střela Rodwella břevno Fosterovy branky minula. Hostům se tak skórovat nepodařilo a nadále jim patří sestupové místo, to WBA získalo za výhru 2:0 zasloužené tři body do tabulky.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Infernoqt

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Otázkou je , jaké má Wba cíle?

Reagovat
smazaný uživatel

40 bodov a záchrana. Beda tomu, kto bude s nimi hrať až dosiahnú svoj cieľ. Veľmi nepríjemný súper potom.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že své cíle už předběhli

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland by mohol konečne zabrať a prekvapiť. Aj keď tá ich marodka je strašná.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Juan Román Riquelme

Ne ne....mal by nastupit aj Rodwell, takze snad sa nebudu snazit o porusenie tradicie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele