3. kolo
28.08.2016 14:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

West Bromwich Albion - Middlesbrough FC 0:0

Další neuspokojivý výsledek registrují na The Hawthorns, kde se na úvod dnešního programu odehrál jeden z těch méně atraktivních zápasů dosavadního průběhu sezony. Utkání ve West Bromwichi nabídlo minimum vyložených příležitostí a s bodem nakonec jistě bude více spokojen nadále neporažený nováček z Middlesbrough...

Jak se asi dalo očekávat, první poločas příliš fotbalové krásy nenabídl. James McClean zkraje předvedl dva zajímavé výpady, poprvé ho však ještě včas obklopila trojice soupeřů a podruhé zase zakončoval z velkého úhlu.

West Bromwich se obecně prosazoval hlavně po levé straně, odkud jednou při zemi pálil i bek Brendan Galloway, aby později tentýž hráč centroval na Salomona Rondóna a Ben Gibson záhy jen se štěstím unikl penaltovému faulu za tahání soupeřova dresu.

Boro mezitím na The Hawthorns ne a ne najít ten pravý útočný apetit a na tom se nic moc neměnilo ani po změně stran. Ve skutečnosti se čekalo až na průnik levého obránce, respektive původně stopera Barragána, který v 74. minutě na pravém křídle vyzýval naposledy dvougólového Stuaniho. Jeho nedobře umístěnou střelu nicméně nadvakrát zkrotil sotva prověřený Foster.

Vzhledem k mizivé ofenzivní produkci bylo možná zarážející, nakolik Aitor Karanka vyčkával se střídáními (první udělal až v 84. minutě), zatímco Tonyho Pulise zklamal nešťastník Jonathan Leko. Sedmnáctiletý útočník totiž musel kvůli zranění odstoupit jenom čtyři minuty po svém nástupu na hřiště, aby ho vzápětí nahradil hlasitě vybučený Saido Berahino.

Jestliže zhruba čtvrthodiny před koncem se k ojedinělému náporu nadechli hosté a dalšími záludnými projektily se prezentovali Stuani s Downingem, ke konci ještě něco málo vyprodukovalo WBA, když další nebezpečný centr posílal do vápna výborně hrající mladík Galloway. Jinak ovšem tandem Rondón - Berahino nespolupracoval ani zdaleka tak intenzivně, jak si Tony Pulis bezpochyby představoval.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:3 2

Reagovat
smazaný uživatel

2-2

Reagovat
eL

1:2

Reagovat
Assassin11

1:3

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele