21. kolo
14.01.2017 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Watford FC - Middlesbrough FC 0:0

Pořádně nezáživnou podívanou nabídlo střetnutí mezi Watfordem a Middlesbrough. Oba týmy si nevypracovaly mnoho šancí a po zásluze si tedy po bezbrankové remíze dělí body.

Nebezpečných situací v první půli bylo poskrovnu. Za zmínku stojí snad jen dalekonosný pokus záložníka Watfordu, který brankář hostů jen vyrazil před sebe, s čímž si už zadáci dokázali poradit. Na druhé straně se za zády obrany Watfordu zjevil Stuani, který se pokusil Gomese přelobovat, jenže ke smůle hostů přeloboval i branku.

V druhé půli se do velké šance po standardní situaci dostal Deeney, svou hlavičku však namířil pouze do Valdése. Další velké nebezpečí přišlo z kopačky Capoueho, který se z hranice šestnáctky pokusil o efektivní obstřel a branku Middlesbrough minul jen o pár centimetrů.

V závěru si Watford vypracoval ještě dvě velmi solidní příležitosti. Po autovém vhazování a přiklepnutí Deeneyho nastřelil z výhodné pozice pouze tyč Cleverley. Později se ještě na brankáře Middlesbrough řítil zcela osamocený Deeney, nicméně ani ten jej překonat nedokázal. A protože hosté byli zcela neškodní, dospělo utkání k remízovému závěru.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele