24. kolo
04.02.2017 16:00 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Watford FC - Burnley FC 2:1

Watford se na přelomu roku pomalu blížil sestupovým příčkám, když ze sedmi kol posbíral jen tři body, teď se ale zdá být opět srovnaný. Walter Mazzarri se sice v neděli po vypadnutí z FA Cupu na třetiligovém Millwallu omlouval fanouškům, ty bude ale hlavně zajímat dnešní ligový výsledek, který působí uspokojivě...

Burnley naproti tomu dál není od loňského května schopné vyhrát na cizí půdě, a třebaže v minulých zápasech předvedlo pár dobrých výkonů, přičemž nemělo štěstí, tentokrát je to hlavně o něm samotném, respektive brzkém vyloučení Hendricka. Ten byl vyloučen už po šesti minutách, když oběma nohama napřed vystartoval po Holebasovi - a pak už to pro Clarets bylo hodně složité.

Watford v početní převaze poprvé úřadoval takřka hned obratem, když Troy Deeney po centru Nianga vstřelil už svůj třetí gól ve čtyřech zápasech. Na sklonku první půle se potom prosadil sám M’Baye Niang, debutující na Vicarage Road, když ho zleva pěkným centrem vyzval Holebas.

Burnley následně v zápase udržel mimo jiné Tom Heaton, když třeba krásně likvidoval další Deeneyho pokus po příhře Nianga, a druhá půle nakonec byla ze strany Hornets dosti nervózní. To se naplno projevilo hlavně poté, co Ashley Burnley díky ruce Prödla zkušeně zahrával pokutový kop. Watford pak dokonce i mohl přijít o vedení, když zaváhal Cathcart, podruhé už ale Gomes Barnese skórovat nenechal.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Udělali Arsenal, rupnou s Burnley? Snad ne.

Reagovat
vanGomm

Tip X.Burnley totiž už "najíždí" v lize na remízu (6 výher-7 proher).Chelsea už tam na tu remízu ted také spadla (15-3).Nikdo proti tomu není imunní.Matematická pravděpodobnost se zde totiž každým dalším kolem zvyšuje a v PL to platí víc než kde jinde.Takže i u Burnley se už jedná pouze o otázku času.Odhaduji potom tak max.4.kola.

Reagovat
arsavin

Reagovat
Infernoqt

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele