29. kolo
19.03.2017 15:15 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Tottenham Hotspur - Southampton FC 2:1

Na White Hart Lane se v neděli odehrálo další utkání anglické Premier League. Domácí Spurs, jimž ve vyrovnaném souboji o čelo tabulky zatím patří druhá příčka, tu přivítal Southampton. Ten zatím nenavazuje na solidní výkony z loňského ročníku a v tabulce mu patří desátá příčka.

Do utkání vstoupili lépe domácí, když dánský šikula Christian Eriksen našel ve vápně přesnou přihrávkou Sona. Bývalý hráč Bayeru Leverkusenu však napálil míč jen do připraveného gólmana Forstera a svůj tým do vedení nedostal.

To se změnilo o deset minut později. Dembelé našel parádním pasem Christiana Eriksena a záložník Spurs se proměnil z autora přihrávek na ukázkového zakončovatele. Míč se navedl na levou nohu a parádní technickou ranou rozvlnil síť za bezradným Forsterem.

Další neštěstí pro hostující celek přišlo krátce po půl hodině hry. Po Davisově faulu v šestnátce foukl sudí do píšťalky a ukázal na značku pokutového kopu. Míč si na puntík při absenci Harryho Kanea postavil Dele Alli a poslal míč do pravého dolního rohu. Brankář Forster směr střely nevystihl a Spurs si tak nesli na poločasovou přestávku vedení 2:0.

Po návratu z kabin se hostům podařilo snížit. V padesáté druhé minutě poslal Bertrand povedený centr do vápna, který Alderweireld nechal propadnout až k Wardu-Prowseovi. Ten se v jasné příležitosti nemýlil.

V dalších minutách se už diváci dalšího gólu nedočkali a Spurs si tak v boji o Ligu mistrů připisují další tři body.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
Infernoqt

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris - Dier, Alderweireld, Vertonghen - Walker, Wanyama, Dembele, Davies - Eriksen, Alli - Son

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele