23. kolo
31.01.2017 20:45 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Swansea City - Southampton FC 2:1

Liberty Stadium ve Swansea nabídlo v úterý zápas mezi domácím celkem z Walesu a Southamptonem. Soupeř pražské Sparty v letošním ročníku Evropské ligy vstoupil do utkání lépe, když už ve třetí minutě mohli jít hosté do vedení po akci Shanea Longa. Jeho střela však skončila pouze na boční síti branky, jenž klasicky v případě Swansea střežil Lukasz Fabianski.

Do vedení tak šli ve třicáté osmé minutě domácí Labutě - na centr Gylfiho Sigurdssona si skvěle naběhl Alfie Mawson a hlavou poslal míč do branky - Forster byl na jeho hlavičku krátký a Swansea tak vedlo 1:0.

Ještě do konce první půle mohli Swans své vedení zvýšit, když ve čtyřicáté páté minutě střílel na branku hostí Gylfi Sigurdsson. S jeho střelou si však Fraster Forster v brance Sotonu poradil na výbornou a vytáhl balon na rohový kop.

Po návratu z kabin na druhé dějství se Sotonu podařilo vyrovnat. V padesáté sedmé minutě našel v šestnátce povedeným centrem Ryan Bertrand Shanea Longa, jenž přesnou střelou překonal Fabianského a stav utkání byl srovnán.

O třináct minut později se Swansea podařilo vstřelit druhý gól, a nepřekvapivě u toho znovu byl Gylfi Sigurdsson. Islandský bombarďák dostal přihrávku od Luciana Narsingha a výtečnou ranou překonal Forstera.

Další gól už utkání nenabídlo, Swansea porazilo Soton 2:1 a získalo tři body, což v současnosti znamená průběžné sedmnácté místo.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 další překvo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele