37. kolo
13.05.2017 16:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Sunderland AFC - Swansea City 0:2

Swansea nakonec zvládla ohromně důležitý zápas na půdě Sunderlandu a výhrou 2:0 udělala pořádný krok vstříc záchraně. O osudu utkání rozhodli ještě v první půli svými brankami Llorente a Naughton.

Hostující tým od prvních minut kontroloval průběh zápasu, dominoval na míči a velmi rychle se také dostal do vedení - už v deváté minutě totiž rozehrával standardní situaci Sigurdsson, svým centrem našel ve vápně Llorenteho, který využil špatného výběhu Pickforda a přesnou hlavičkou poslal svůj celek do vedení.

Zbytek poločasu se odehrával poměrně v klidu, Sunderland působil značně ospalým dojmem, zatímco hosté se nikam nehnali. Krom střel ze střední vzdálenosti toho tak moc k vidění nebylo. To změnil až v nastaveném čase první půli Naughton, který se z úhlu opřel do míče a nádhernou ranou propálil Pickforda podruhé.

Druhý poločas moc fotbalové krásy nenabídl - Swansea se snažila kontrolovat své vedení, zatímco Sunderland byl smířený se svým osudem. Po hodině hry zkusil diváky z letargie vytrhnout Khazri, svým pokusem zpoza vápna však branku o kousek minul. Dvacet minut před koncem pak ještě zahrozil nepřesnou střelou po standardní situaci Jones, ovšem prostor branky taktéž netrefil. Utkání tak v poklidu dospělo k vítězství hostujícího celku 2:0, který si tím dost možná zajistil účast v příštím ročníku Premier League.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

-2,5 - 1:1

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele