27. kolo
05.03.2017 17:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Sunderland AFC - Manchester City 0:2

Nedělní duel zvládl také Manchester City, který si díky brankám Agüera a Saného odváží ze Stadium of Light všechny tři body.

Vítězství hostů se však nerodilo vůbec lehce. V první půli byl Sunderland agresivnějším a aktivnějším celkem, zatímco svěřenci Pepa Guardioly se stále nemohli dostat do potřebného tempa. Ve dvacáté minutě se domácí málem dostali do vedení, když střelu Defoa ze střední vzdálenosti zastavila až pravá tyč Caballerovy branky. Dobíhající Borini pak již svou hlavičku nezvládl nasměrovat mezi tři tyče. Do vedení mohl Sunderland poslat po rohovém kopu také Jones, jeho hlavičku však brankář hostí pohotově zlikvidoval.

Až na konci půle začali hrozit také Citizens - nejprve se po kombinaci Clichyho s Tourem dostal k nebezpečnému centru Sané, na jehož pobídku jen těsně nedosáhl před prázdnou brankou stojící Silva. Tři minuty před pauzou však už udeřilo - City parádní kombinací prolomili agresivní presink soupeře a ve finální fázi si tečovaný centr Sterlinga našel Agüera, který sám před Pickfordem nezaváhal.

Poločas druhý už byl přece jenom o poznání jednostrannější, po deseti minutách jej odstartovala povedená střela Silvy, kterou ale Pickford zvládl vyrazit do bezpečí. Po necelé hodině hry však hosté přidali druhý zásah - Silva precizním pasem vybídl Saného, který utekl obránci a ranou o tyč navýšil vedení hostů.

O bleskovou reakci se mohl postarat Koné, jehož hlavičku po rohovém kopu opět lapil spolehlivý Caballero. Jiskřičku naděje mohl vykřesat osm minut před koncem Defoe, který konečně dopravil míč do sítě, jenže radost mu překazil správně zdvižený praporek asistenta. Zbylou část už si hosté pohlídali a po vítězství 2:0 si tak na své konto připisují další tři body.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3 držet formu !

venku hrajeme paradoxně nejlépe, tak to držte. Hlavní jsou tři body

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
t0mmy33MCFC

nemam rad kdyz nekdo komentuje tipy, ale tohle musi byt zabava pravidelne snad pod kazdej zapas tipovat prohru City

Reagovat
smazaný uživatel

také jsem si toho všiml...

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak zas je to červeňák

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak hlavne ze u jejich matchu s Cherries tipoval 3,0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
Infernoqt

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad to dáme i zde, jinak Aguero je zpět za což jsem nesmírně rád. Tahle forma je na Monaco skvělá, máme velkou šanci je vyřadit a vyhrát i u nich

Celkově od nového roku to má ten správný směr:

- 11 zápasů = 1 prohra a 2 remízy (celkově liga a poháry)

- 30 vstřelených branek, 12 obdržených (celkově liga a poháry)

- 6 zápasů = 1 prohra a 1 remíza k tomu 12 vstřelených a 8 obdržených. (jen liga)

- 9 zápasů = 1 prohra a 3 remízy k tomu 23 vstřelených branek a 9 obdržených. (LM zápasy v řadě)

- Výborné výkony skoro všech hráčů - Aguero, Sterling, Sané, Silva, De Bruyne, Touré, Caballero a z obrany to chce ještě vylepšovat, ale

S tímhle trendem je to pronásledování Chelsea moc příjemné, snad něco ztratí.. + letošní LM může být pro nás ještě dost zajímavá. a FA Cup to samé.

Reagovat
smazaný uživatel

"u LM je to celkově

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
ondrasch77

0:4 (Agüero dva góly...)

Reagovat
Assassin11

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

1:4 aguero ve formě to samé sané a sterling snad uvidíme krásný fotbal :) nejspíš nebude hrát de bruyne a místo něho nastoupí Touré tak uvidíme jak to půjde ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný zápas, viděl jsem druhou půlku prvního poločasu a celý druhý. Styl hraní se mi líbil. Výhra o dva góly v pohodě stačí. Neskutečný jak se ta záloha sehrála - SAS pak Silva, Touré celý ten předek hraje s přehledem, trochu mi tam chybí KDB, ale možná ho šetřil na Stoke City

Jinak mi stále ještě nepřišel náhradní termín na derby

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele