25. kolo
11.02.2017 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Stoke City - Crystal Palace 1:0

Sam Allardyce se pyšní bilancí bez jediného pádu do druhé ligy, s Crystal Palace si ale pořádně zahrává. Času je sice ještě stále dost, ovšem jediná výhra z prvních osmi zápasů nevypadá ani trochu dobře. A že CP dnes Stoke ani příliš nepotrápilo...

Pravdou sice je, že Crystal Palace alespoň vypadalo být vzadu mnohem lépe zkonsolidované v nové formaci 4-2-3-1, ovšem to není v porovnání se šokující prohrou 0:4 žádný velký úspěch. Hlavní je, že se Eagles dnes zmohli akorát na jednu střelu mezi tři tyče, kterou v první půli vyprodukoval obránce Patrick van Aanholt, jinak útočili převážně domácí.

Ani aktivnější Potters na druhou stranu příliš hrůzy v řadách soupeře negenerovali - sami se vytasili pouze se třemi ranami do vymezeného prostoru. Na druhou stranu, hlavičku Martinse Indiho museli hosté odvracet až na brankové čáře a gól Joea Allena byl výsledkem krásné diagonály Marka Arnautoviće pro asistujícího Ramadana Sobhiho.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Infernoqt

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jeden z týmů není v úplně ideálním rozpoložení, a Cr. Palace nejsou úplně ideálním soupeřem pro Stoke v posledních letech. Hosté by mohli uhrát na hřišti Stoke alespoň bod.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele