24. kolo
04.02.2017 16:00 CET
1 : 3
(1:2)

Reportáž

Southampton FC - West Ham United 1:3

Po dvanácti minutách to vypadalo na snový debut pro Manola Gabbiadiniho, který po 14milionovém na deadline day ihned úřadoval proti West Hamu. Nakonec však stál na poražené straně, a to celkem bez debat, neboť Hammers hned třemi góly stav skóre otočili...

Gabbiadini se publiku na St. Mary’s dokonale představil poté, co převzal Rodriguezův míč za vysokou obrannou linii Kladivářů, pohlídal si ofsajdové postavení a z těžšího úhlu překonal Randolpha. Jenže později už posila z Neapole po Kouyatého špatné hlavičce nemířila pořádně a sama přitom přihlížela tomu, jak si soupeři vedou o poznání lépe.

Ihned obratem se po Gabbiadiniho zásahu opět ozval Andy Carroll, když vyrovnával po Obiangově kolmé příhře, a sám Pedro Obiang se následně těsně před pauzou prosadil z dobrých 30 metrů, když propálil vše, co mu v cestě stálo. Southampton v obou případech dokázal, že po odchodu kapitána Fonteho a zranění van Dijka zkrátka neumí bránit a šest proher v sedmi kolech nenastřádal jen tak.

Třetí inkasovaná branka Saints už spadá do ranku nešťastných. Nobleho přímý kop totiž v 52. minutě směřoval přímo do Forsterovy náruče, dokud ho jinam neodklonil Steven Davis. Z toho už se Southampton nevzpamatoval a závěrem druhé půle se zmohl akorát na pár střel, které ústily v rutinní Randolphovy zákroky.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Žhavý souboj o 11 místo... zápas snů

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si ale blb..

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jsem napsal, že v tomhle zápase o nic nejde?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdycky o neco jde..

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda... už jste 9.

Reagovat
kolouch

Lukinho27 predstav si, ze i tradicnim tymum z nizsich pater tabulky nekteri lide fandi. Neni to asi takova zabava, jako fandit umele zbohatlemu klubu, ktery mimochodem hraje dost pod sve moznosti, ale je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Já to chápu... WHU taky mám rád a nic proti nim nemám. Jen jsem napsal, že o nic nejde jako vtip.

Reagovat
kolouch

Reagovat
smazaný uživatel

To vyznělo to jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Přemýšlej než napíšeš blábol "umele zbohatlemu klubu, ktery mimochodem hraje dost pod sve moznosti"

Já proti Kladivářům nemám nic, ale jsou i fanoušci, kteří MCFC fandí déle, než je někdo vůbec koupil. (např. já)

I kdyby někdo fandil City po koupení, je to zločin? Je to zakázané? Je to divné? Není to tradiční...apod. na tohle se nehraje kolouch Vím, že od koupení city je dost nových fans, ale také jsou tu fanoušci jako já a další, kteří jsou normální a City lze zařadit na ty vaše laťky, tradičnost, historie, poháry, legendy atd. atd.

V Anglii se na tohle kouká jinak, spíše se na to nekouká neber to zle, jen jsem se vyjádřil k City a Lukinho27

Reagovat
smazaný uživatel

To si dela tipac prdel..4.75 na nas?

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
OnlyWHU

add. autor článku: co je na odchodu Payeta tragikomickýho. Takhle probíhá většina přestupů, když si hráč postaví hlavu. Jestli vás fascinuje bulvár, tak neotravujte tady!

Reagovat
smazaný uživatel

Pan Pikous je trochu mimo.Payet od zacatku sezony nebyl urcite nejvetsi hvezda.Spoustu zapasu hral na pul plynu a planoval jak zdrhnout.Akorat udelal bordel v tymu.Jeste ze uz je pryc machyrek

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
OnlyWHU

Další výborný výkon venku. Body jsou skvělý a tentokrát nebylo pochyb. Ano, byli jsme o dva góly lepší. Posily nás posílily. Fonte přišel přesně. Po tragickým začátku sezony si to začíná sedat a některý borci (např. Noble, Obiang) jsou k nepoznání. Slaven opět usedá pevně do sedla. Čeká mě hezká hospoda. Come On Irons!!!

Reagovat
Mata

Reagovat
smazaný uživatel

Obiangovi to preju ten maka kazdej zapas a odvede spoustu prace dozadu. 3:1 je nadhera ale jedeme dal.Priste doma WBA.Ty jsou letos hodne neprijemny. COYI

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele