23. kolo
31.01.2017 20:45 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Middlesbrough FC - West Bromwich Albion 1:1

Jedním z utkání, jenž v úterý večer nabídla Premier League, byl také souboj mezi sestupem ohroženým Middlesbrough a výborně hrajícím WBA. Papírové předpoklady se potvrdily už v šesté minutě, když šel West Brom do vedení. Postaral se o to Darren Fletcher, jenž míč dostal k Jamesi Morrisonovi, a ten přesnou ranou na hranici vápna dokázal Valdése překonat. Albion vedl 1:0.

Ve třinácté minutě mohli hráči hostí přidat druhý gól, když Bruntova střela jen těsně minula břevno branky gólmana Middlesbrough. O tři minuty později však už měli WBA zcela jiné starosti - po faulu na Álvara Negreda, který se odehrál ve vápně, foukl rozhodčí do píšťalky a nekompromisně ukázal na značku pokutového kopu. K exekuci této standardní situace se postavil sám faulovaný španělský útočník a poslal balon k levé tyči Fosterovy branky. Anglický gólman ve službách WBA volil tyč pravou, takže bylo vyrovnáno na 1:1.

Ve čtyřicáté minutě tečoval jeden z hráčů hostí balon, jenž doletěl do vápna WBA po centru a málem si tak dali Pulisovi svěřenci vlastní gól, brankář Foster se však zaskvěl parádním zákrokem a udržel stav zápasu na skóre 1:1. O šestnáct minut později pak mohli jít do vedení právě hráči West Bromu, ale Rondónova střela skončila jen na tyči.

Další branky už druhá půle nenabídla a oba týmy se tak rozešly smírně a berou po bodu. Utkání bylo vyrovnané i na střely na branku, na které Middlesbrough zvítězil 6:5.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1-0

Reagovat
Infernoqt

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele