10. kolo
29.10.2016 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Middlesbrough FC - AFC Bournemouth 2:0

Teprve druhé vítězství zapisují hráči Middlesbrough. Na domácím stadiónu přehráli Bournemouth a hostům tak přeťali čtyřzápasovou šňůru bez porážky.

Do utkání přitom trochu paradoxně vstoupili daleko lépe hosté, kteří si také vypracovali první vyloženou příležitost. Po secvičeném signálu se po rohovém kopu dostal k zakončení King a jeho projektil musel až na brankové čáře zneškodnit jeden z obránců domácího celku. Po půlhodině hry se zase zaskvěl Jack Wilshere, který precizním pasem za obranu vyzval ke skórování znovu Kinga, který tentokráte orazítkoval břevno branky Valdese.

Poté o sobě dali konečně vědět svěřenci Aitora Karanky - nejprve pálil jen do boční sítě Friend, necelých deset minut před pauzou pak předvedl fotbalovou parádu Gastón Ramírez. Ten nejprve na hranici vlastního pokutového území zblokoval střelu, následně se sám ujal míče, na cestě k brance soupeře obešel dva obránce a třešničku svému sólu dodal zakončením podél padajícího brankáře Bournemouthu.

Druhá půle se již odehrával v režii domácích. Ti navrch hned po deseti minutách zvýšili svůj náskok - to se na hranici pokutového území uvolnil Traore, který naservíroval parádní centr na zadní tyč, kde Negredo hlavou sklepl balón pro Downinga, který již z malého vápna nemohl minout odkrytou svatyni.

Bournemouth sice nesložil zbraně a ještě se pokusil se zápasem něco provést, jenže když se neujala ani střela Smithe po velké chybě Barragána, ani hlavička Afobiho, která skončila jen na břevně, bylo jasné, že tři body tentokráte zůstanou na Riverside.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (8)

Přidat komentář
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
Pospovič

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele