34. kolo
23.04.2017 17:30 CET
1 : 2
(1:1)
Stadión:
Anfield, Liverpool

Reportáž

Liverpool FC - Crystal Palace 1:2

Liverpoolu protéká Liga mistrů skrz prsty. Utkání s Crystal Palace se mělo zvládnout a porážka 1:2 bude svěřence trenéra Kloppa dost možná stát hodně draho. Hosté ale znovu potvrdili, že mají skvělou formu a doslova se řítí vstříc úspěšné záchraně. Dvěma góly symbolicky úřadoval někdejší hráč Reds Christian Benteke.

Reds to v souboji s Crystalem určitě neměli jednoduché a jakkoli často drželi balón na svých kopačkách, do blízkosti brankáře Hennesseyho se dostávali obtížně. A jelikož to nešlo kombinační hrou, pomohli si domácí standardní situací. Volný přímý kop z 24.minuty zahrával Brazilec Coutinho a nádhernou ranou přes zeď rozjásal liverpoolské příznivce! Po hříchu to ale bylo ze strany Liverpoolu na delší dobu vše. Hosté dokázali ještě před koncem prvního poločasu srovnat skóre, rychlou akci potáhl po straně Cabaye a přesnou příhrávkou na malé vápno vyzval ke skórování Christiana Bentekeho.

Obraz hry se ve druhém dějství nijak zásadně nezměnil. Liverpool dál častěji na balónu, ale to je tak vše. Crystal rozehrál s domácími taktickou bitvu, v níž byl ale nebezpečnější. Cabaye se dokázal prodrat ke střele, ale naneštěstí pro hosty dost přestřelil. Následně neuběhly ani tři minuty a Orli vstřelili rozhodující gól zápasu. Obrana Liverpoolu zcela propadla při bránění rohového kopu a propadlý balón dopravil do sítě opět Christiak Benteke!

Liverpool, který si za celý zápas nedokázal vytvořit větší tlak najednou prohrával a byl na tahu. Jenomže křeč, která se do něj zakousla ne a ne pustit a trenér Klopp jen marně přihlížel, jak se rodí dost zásadní porážka. Liverpool tohle dost možná bude stát Ligu mistrů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
M1ck0

když nebude hrát Sakho, tak vyhrajem 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1,5 na jedníčku? 1,25 by bylo moc. Co zase ta bukwa z tipáče zkouší?

Reagovat
smazaný uživatel

Měli tušáka?

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
eL

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele