19. kolo
31.12.2016 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Leicester City - West Ham United 1:0

Úřadující šampion z Leicesteru se zatím v nové sezoně trápí a patří mu až šestnáctá příčka. I jeho dnešní soupeř z West Hamu nenavazuje na výkony z loňského ročníku a v tabulce nejvyšší anglické soutěže je jedenáctý.

Do první solidní šance se dostali svěřenci Claudia Ranieriho už ve čtvrté minutě. Marc Albrighton unikl obraně Hammers po pravé straně a z křídla pak poslal do vápna centr přímo na hlava Slimaniho, jeho hlavička však skončila jen na tyči branky, kterou střežil Randolph.

O šestnáct minut později už se letní posila anglického ligového mistra dokázala gólově prosadit. A byla to akce v podstatě jako přes kopírák - stejně jako u předchozí šance poslal Marc Albrighton balon do vápna a míč z pravého křídla dolétl až do šestnáctky, kde svůj výskok předvedl Slimani a razantní hlavičkou se tentokrát už nemýlil.

Těsně před koncem první půle se do zajímavé šance dostal po nepovedené rozehrávce domácího mužstva uvnitř vlastní šestnáctky dostal k balonu Michail Antonio, avšak jeho střelu zlikvidoval připravený Kasper Schmeichel.

Stejný hráč mohl vstřelit vyrovnávací branku West Hamu i o dvě minuty později. Tentokrát však Antoniova střela skončila na břevně branky Leicesteru a dánský gólman nadále držel čisté konto. V nastaveném čase prvního dějství mohl na opačné straně hřiště vedení Lišek zvýšit z přímého kopu Mahrez, avšak jeho pokus dokázal Randolph vyrazit na rohový kop.

Druhý poločas už mnoho zajímavých momentů nenabídl, jen v devadesáté minutě mohl definitivně o vítězství Leicesteru rozhodnout Chilwell, avšak jeho střela gólem neskončila. Ranieriho mužstvo tak porazilo West Ham 1:0 a slaví tři body.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
Infernoqt

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry kurz na 2 bude

Reagovat
OnlyWHU

Těžkej duel. Každý body dobrý. Když vyhrajeme, nechci se vidět zejtra ráno... Všem kladivářům hodně zdraví a super fotbalový jaro WHU COYI !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava dneska dobra.Vyhra by byla krasnej darek pred novym rokem.Nejen vsem kladivum preju peknyho Silvestra a uspesnej pristi rok! Come on you Iron's

Reagovat
smazaný uživatel

Taka všem kladivům a nejen těm štasnej novej rok a hodně zdravý. Včera to byl docela smutnej pohled na nás. Neporazit tak mizernej Leicester je škoda. Min. bodík jsme si odvest měli. I když to nebyl odnás vůbec ideální výkon, šancí na to bylo myslim si že dost. No nic, nevadí jedem dál. Věřim že rok 2017 bude v pohodě.. COY!!

Reagovat
OnlyWHU

Škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra ale věřím v body

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele