34. kolo
22.04.2017 16:00 CET
2 : 0
(0:0)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

Hull City - Watford FC 2:0

Marco Silva si zřejmě na KC Stadium vyslouží sochu. Sedmý domácí zápas přetavil v šestou výhru, a to způsobem zcela nevídaným. Nenechal se rozhodit nesprávným vyloučením Niassého, po přestávce poslal do hry jiného útočníka a zcela zaslouženě se dočkal i gólů. Fantasticky bojovný výkon korunovali gólově Lazar Marković a Sam Clucas. Hull po výhře 2:0 nad Watfordem zůstává dva body nad pásmem sestupu.

Zpočátku byl přitom zápas prvotřídní nudou. Ani jeden tým se neobtěžoval k vápnu soupeře, a když už, uhasil toto nebezpečí Clucas ránou vysoko nad. Dívat se na to nemohl ani rozhodčí Bobby Madley, který si řekl "dost!" a vysypal z hřiště Oumara Niassého. Ten přitom o holeň Nianga jen slabě škrtnul, a šlapák byl tak akorát na žlutou.

Tah se nicméně Madleymu podle očekávání vydařil, prakticky záhy totiž Watford začal zlobit. Nebezpečí hrozilo především z rohových kopů, hned tři mohly snadno skončit brankou. Brankář Hullu Aldin Jakupović ale po půlhodině hry vytáhl fantastický reflexivní zákrok proti hlavičce Prödla. Za minutu pak se pak Janmaat opřel do odraženého míče, ale místo sítě rozvlnil jen svalstvo spoluhráče Deeneyho. A nakonec zamířil Britos hlavou těsně vedle.

Tigers se však cokoli, jen nevzdali. Marco Silva poslal o přestávce do hry dalšího útočníka Hernándeze a právě on po šesti minutách hry jako první z týmu domácích vystřelil na branku. Pokus o překvapení však Gomes prokoukl a balón skryl snadno v náručí. Krásný příběh Hullu zahájil dalším super zákrokem Jakupović, který nohou vykopl střelu Capoueho z bezprostřední blízkosti. A pak to začalo.

Domácí se logicky soustředili především na brejky, ale jejich provedení bralo dech. Po hodině hry se Robertson řítil s míčem na půli soupeře, předal balón Grosickimu a ten narýsoval fenomenální centr tzv. do kapsy. Odsud ho hlavou vytáhl Lazar Marković, a i když zasáhl břevno, s dorážkou už neměl problém.

Marco Silva i celý stadion v Hullu propukl v euforii, která měla být ještě větší. Zakrátko totiž rozehrál Clucas přímý kop a jen těsně minul Gomesovu branku. Jen za dvě minuty se k němu ale odrazil míč z rohu, ryšavý záložník si jej zpracoval a fantastický volejem definitivně rozhodl o úžasném vítězství 2:0.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Infernoqt

2:0

Reagovat
HullCity

Dneska nic jiného jak 3 body,jinak sestup. 2:0

Jakupovič-Elmohamady,Ranocchia,Maguire,Robertson-Clucas,N´Diaye,Evandro-Grosicki,Niasse,Markovič.

Reagovat
HullCity

Hodně mě vytočila ta červená karta,už i žlutá by byla přísným trestem pro Niasseho,ale červená?!? Není divu,že ten idiot je nejslabším sudím v PL,by ho měli přeřadit do 3.ligy.Ale co,alespoň jsme ukázali charakter a bojovného ducha,když i v 10 jsme bez jakýchkoli problémů získali 3 body!!Zamrzí akorát výhra Swansea...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele