36. kolo
06.05.2017 16:00 CET
0 : 2
(0:0)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

Hull City - Sunderland AFC 0:2

Hull utrpěl první domácí porážku pod Marcem Silvou a překvapivě si tak komplikuje boj o záchranu. Tu už má jistou Sunderland a nesnesitelnou lehkost bytí mezi elitou si zpříjemnil druhým vítězstvím nad Tigers v sezóně.

Vyrovnané první dějství mohlo vypadat úplně jinak, kdyby už ve čtvrté minutě zaskočil domácí Honeyman, který se po centru Jonese ocitl osamocený na hranici pokutového kopu. Jeho hlavička však mířila těsně vedle brankové konstrukce. S postupujícím časem sice získávali lehce navrch favorité, nicméně do poločasu ohrozil branku pouze Clucas, který střelou zpoza vápna nechal vyniknout Pickforda.

Stejným způsobem pak začala i druhá půle, kdy si za obranu na Pickfordův výkop vyběhl Anichebe, balón však napálil přímo do Jakupoviće. Odpovědět mohl N'Diaye, jehož našel u zapomenuté zadní tyče Grosicki, trefnou reakci však smazal nepovedenou střelou do odkryté branky. Vzápětí hlavičkoval podstatně lépe Marković, Pickford si ovšem pro cenu nejlepšího hráče utkání šel dalším parádním zákrokem a míč zpod břevna vytěsnil.

Skóre se tak měnilo až v 69. minutě, kdy pět obránců na malém vápně úspěšně prošli konkurzem do role tréninkových kuželů. Rohový kop u přední tyče prodloužil O'Shea a Billy Jones byl jediný, kdo se hnul směrem k míči. Jeho rybička překvapila i brankáře a hosté překvapivě vedli. Jen dvě slušné příležitosti pak měli Tigers k vyrovnání, Niassé ve velké šanci s dostatkem prostoru kolem sebe mezi tři tyče nazamířil, chvíli poté si Abel Hernandéz vylámal zuby na bezchybném Pickfordovi, který se tentokrát zaskvěl bravurním reflexem.

Tečku za nepovedenou sobotou pak udělal pomezní sudí, který v nastaveném čase snad jen neměl sílu na zvednutí praporku. Jinak se totiž nedá vysvětlit, proč při přímém kopu Larssona neupozornil na jasný ofsajd Defoeho, který pak hravě pojistil vítězství. Exekutor standardky posléze navíc udržel pro Pickforda čisté konto, když hlavičku Ranocchiy odkopl z brankové čáry. Hull tak bude potřebovat získat body od londýnských klubů nebo se s první ligou po roce rozloučí.

Autor: Josef Gvoždiak / whoscored.com, espnfc.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Infernoqt

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Hull vyhrá a na 70% je zachránený

Reagovat
HullCity

Tolik zápasů z minulých sezon v PL jsme podělali takhle na konci sezony,i když jsme byli favoriti...takhle aniž bych se musel podívat mě napadá Portsmouth (3:2) nebo Burnley 2x (1:4 a 0:1).Docela se toho obávám i dnes...

Jakupovič-Elmohamady,Maguire,Ranocchia,Robertson-Clucas,N´Diaye,Markovič,Grosicki-Niasse,Hernandez.

Reagovat
popltak

Prohrálo se = vypařím se.

Reagovat
HullCity

Ty musíš být neskutečný idiot...

Reagovat
HullCity

Naštvaný?Ano...Zdrcený?Také...ale že bych byl překvapený?To ani náhodou!Jen se potvrdilo,že v nejdůležitějším momentě selžeme,jako v sezoně 09/10 proti Portsmouthu a Burnley nebo proti opět Burnley v roce 2015.Do toho v květnu prostě v PL nevyhráváme.Swansea má také neskutečně lehké 2 zápasy,takže to spíš bojujeme s Crystal Palace o záchranu,ale jestli je v neděli neporazíme tak holá holá 2.liga volá.

Reagovat
popltak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele