19. kolo
30.12.2016 21:00 CET
2 : 2
(1:1)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

Hull City - Everton FC 2:2

Hull remizoval s Evertonem 2:2 a po třech kolech si zase připisuje bod do tabulky, díky čemuž se alespoň do zítřka odlepil z posledního místa. S konečnou remízou však nemůže být spokojen ani jeden z týmů. Tigers by takový výsledek před začátkem možná brali, vzhledem k průběhu duelu, kdy dvakrát vedli a vyrovnávací gól inkasovali až šest minut před koncem, určitě pomýšleli i na vítězství. A ani ambiciózní Everton, který útočí na poháry, nemůže bod z půdy posledního brát jako úspěch.

Toffees potvrdili svou vánoční mizérii a na KC Stadium, kde byli jasnými favority, prohrávali již po sedmi minutách hry. Centr Roberta Snodgrasse od rohového praporku prodloužil za sebe Curtis Davies a kapitán Michael Dawson potvrdil, že i jako stoper má slušnou kopací techniku, díky čemuž z halfvoleje uklidil míč do sítě.

Odpovědět mohl záhy Seamus Coleman, jenže po centru Garetha Barryho orazítkoval jen tyč. Vyrovnání tak přišlo až v samém závěru úvodního dějství a opět po rohovém kopu. Ten zahrával Kevin Mirallas, brankář David Marshall se nedohodl s Mbokanim a společně si srazili míč do vlastní sítě.

Na prahu druhé půle mohl být obrat dokonán, Romelu Lukaku si krátce po příchodu z kabin navedl míč do středu na levačku a jeho ránu Marshall konečky prstů vyškrábl na břevno, čímž alespoň částečně odčinil svoji chybu z prvního poločasu. Na opačné straně se rovněž rozechvěla branková konstrukce, z pětadvaceti metrů ji orazítkoval z přímého kopu Snodgrass.

Někdejší záložník Leedsu a Norwiche si svou chvíli slávy nechal až na 65. minutu, když podobné situace již bezpečně vymetl pravý horní roh Roblesovy svatyně a poslal Hull podruhé v zápase do vedení. Španělský gólman, jenž dnes znovu zastupoval zraněnou jedničku Stekelenburga, si na balón sice sáhl, vytěsnit mimo tři tyče ho však nedokázal.

Everton senzační porážce unikl jen díky situaci z 84. minuty. Tehdy totiž svou vytříbenou kopací techniku předvedl Leighton Baines, který svůj typický centr posadil přesně na hlavu nehlídaného Rosse Barkleyho a talentovaný středopolař hostů z malého vápna snadno vyrovnal. Koemanova ekipa měla s blížícím se koncem více sil a chuti strhnout vítězství na svou stranu, nakonec se ovšem oba celky musely spokojit s remízou.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (13)

Přidat komentář
Infernoqt

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
HullCity

Ha ha...

Reagovat
smazaný uživatel

co ha ha myslíš, že se z toho po.... že mi nevyšel tip, chlapče navíc tip 0:2 výše neokomentuješ viť. Komlexi si jdi léčit

Reagovat
HullCity

Evidentně posral...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

No jo ale tvoje tipy nejsou objektivní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

2X

Reagovat
HullCity

Má vůbec smysl se nějak kvůli tomuhle zápasu rozrušovat?Zase budeme 60-70 minut hrát dobře,ale opět si prohrajeme zápas nějakou blbostí.

Marshall-Dawson,Maguire,Davies-Elmohamady,Meyler,Livermore,Robertson-Snodgrass-Diomande,Mbokani.

Reagovat
HullCity

Dáme 3 branky,proto to končí 2:2...nechápu,proč ten idiot Marshall pořád chytá.Takovouhle chybu jsem ještě neviděl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele