21. kolo
14.01.2017 16:00 CET
3 : 1
(1:1)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

Hull City - AFC Bournemouth 3:1

Jedním ze zápasů jednadvacátého kola anglické Premier League byl i souboj odehrávající se od čtyř hodin v Hull. Domácí City, jimž v tabulce nejvyšší ligové soutěže patří poslední a tím pádem i sestupové místo, tu přivítali Bournemouth, jemuž se naopak sezona zatím nad očekávání daří a ještě nedávno tým ze čtvrté nejvyšší anglické soutěže sedí po dvaceti odehraných kolech na solidním deváté místě.

Postavení favorita potvrdil tým hostí už ve třetí minutě, když domácí Harry Maguiere poslal ve vápně nedovoleně k zemi Frasera a rozhodčí pískl do píšťalky. Byl odpískán pokutový kop, k jehož exekuci se postavil Stanislas a byť gólman domácího mužstva směr jeho střely vystihl, prvnímu gólu zápasu nezabránil.

Ve třicáté druhé minutě se Hull City povedlo vyrovnat. Robertson z levého křídla výtečně našel ve vápně připraveného Hernándeze, jenž hlavičkou vyrovnal skóre zápasu na 1:1, čímž také ustanovil poločasový výsledek.

Po návratu z kabin šli Tygři už po pěti minutách do vedení. Opět u toho byl Abel Hernández, jenž se tentokrát prosadil po sólové akci a Hull vedl 2:1. V šedesáté druhé minutě o možná trochu nečekané výhře dosud posledního Hullu rozhodl volný přímý kop. Ten rozehrával Snodgrass, na hranici vápna se poté k zakončení dostal Huddlestone a jeho střelu si do vlastní sítě srazil Tyrone Mings.

Outsider soutěže z Hull City tak doma porazil Bournemouth 3:1 a v tabulce je nyní šestnáctý, AFC kleslo na jedenáctou pozici.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Infernoqt

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
HullCity

Alespoň tohle prosím vyhrajte...1:0!!

Jakupovič-Maguire,Dawson,Davies,Robertson-Snodgrass,Mason,Huddlestone,Clucas-Diomande,Hernandez.

Reagovat
HullCity

To vyžraný arsenalský prase Merson alespoň bude chvíli držet hubu!!Ty kecy proti Silvovi a obecně proti Hullu,že prý proč dáváme šanci neozkoušenému trenérovi a ne nějakému anglickému dinosaurovi.No a hele,"noob" Silva a jeho tým porazil před zápasem 9.Bournemouth s trenérskou budoucností Anglie na lavičce!!!Abel Hernandez a Tom Huddlestone dneska opravdu famózní,snad jim to vydrží a i posily si zahrály.Trošku to kazí následující los,kdy zázrakem bude 1 bod ze 4 zápasů,ale pak máme tu část sezony,kdy se o záchraně bude rozhodovat v naších domácích zápasech,kdy máme soupeře k poražení,tak snad to vyjde!!!Samozřejmě pořád jsme hlavními kandidáty na sestup,ale alespoň to není tak beznadějné,ten boj o záchranu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele