29. kolo
18.03.2017 16:00 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

Everton FC - Hull City 4:0

Everton dokázal potvrdit roli favorita a zachraňující se Hull City přehrál po dominantním výkonu 4:0. Dlouho to alespoň výsledkově byla vyrovnaná bitva, ovšem vyloučení Huddlestona bylo zlomovým okamžikem, po kterém už nebylo o vítězi vůbec žádných pochyb.

Domácím se povedl start do utkání - už v deváté minutě se totiž radovali z první branky. Barkley krásnou kolmicí našel Daviese, který zpětnou přihrávkou oslovil Calverta-Lewina, který už měl z hranice malého vápna lehkou práci.

Podruhé se fanoušci v Goodison Parku radovali po necelé půlhodince hry, jenže branka Lukaka nakonec nemohla být kvůli odmávanému ofsajdu uznána. V první půli už se toho mnoho dalšího neudálo a do kabin tak oba týmy odcházely za stavu 1:0 pro Everton.

Belgický útočník ve službách Evertonu mohl navýšit vedení hned zkraje druhé půle, z hranice velkého čtverce však pálil nad. Tentýž hráč pak po hodině hry vyslal další parádní pumelici, která tentokrát už prostor mezi tyčemi trefila, ale Jakupovič se vyznamenal bravurním zákrokem.

Osmnáct minut před koncem přišla pro hostující celek pořádná komplikace - Huddlestone si ve středu pole vyšlápl na Gueyeho a sudí jeho počínání ocenil červenou kartou. Hull tak byl nucen zbytek zápasu dohrát v početním oslabení.

O pět minut později navíc bylo o vítězi definitivně rozhodnuto - Valencia si na hranici krásně narazil míč s Lukakem a sám před Jakupovičem už neměl problém míč uklidit do sítě. V nastaveném čase ještě dvakrát zaúřadoval belgický forward - nejprve se trefil z hranice vápna na bližší tyč, o dvě minuty později zase úspěšně vyřešil samostatný nájezd a upravil tak na konečných 4:0

Autor: Víťa Srp

Komentáře (5)

Přidat komentář
Infernoqt

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
HullCity

Uhlídat Lukakua to bude nejdůležitější.Pokud se to povede věřím alespoň v 1 bod,proti favoritům Silva umí.

Jakupovič-Elabdellaoui,Davies,Maguire,Ranocchia,Robertson-N´Diaye,Huddlestone,Clucas-Markovič-Hernandez.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele