22. kolo
21.01.2017 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Crystal Palace - Everton FC 0:1

Souboj sedmnáctého celku tabulky se sedmým viděli v sobotu odpoledne diváci v Selhurst Parku v Londýně. Fotbalisté domácího Crystal Palace mají v letošní sezoně jediný cíl - udržet prvoligovou příslušnost i pro další sezonu Premier League. To hráči Blues pod vedením Ronalda Koemana by rádi mysleli na evropské poháry, a se sedmibodovou ztrátou je momentální sedmé místo zřejmě maximem, jehož lze v probíhajícím ročníku dosáhnout.

Everton chtěl coby jednoznačně lepší tým získat tři body a šel si za nimi od samého začátku. Už v šestnácté minutě mohl poslat hosty z Liverpoolu do vedení povedenou střelou Kevin Mirallas, ale gólman Hennessey byl připraven a proti střele záložníka Evertonu zasáhl.

Další velkou příležitost na skórování měl v padesáté osmé minutě Romelu Lukaku. Belgický kanonýr ve službách Blues se dostal ve vápně k hlavičcce, avšak branku přestřelil.

V sedmdesáté deváté minutě se naopak do zajímavé šance dostali domácí, a i tentokrát si jednalo o hlavičku. Tentokrát měl tímto způsobem možnost skórovat Christian Benteke v dresu Crystal Palace. Proti povedenému pokusu bývalého útočníka Liverpolu však výtečně zasáhl gólman Robles a stav byl i nadále bezbrankový.

To ovšem platilo jen do osmdesáté sedmé minuty. Tehdy Davies povedenou přihrávku našel v šestnáctce Colemana a ten jediným gólem utkání strhl vítězství na stranu hostí. Everton tak získal tři body, Crystal Palace se nadále krčí u dna ligové tabulky.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Infernoqt

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele