3. kolo
27.08.2016 16:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Crystal Palace - AFC Bournemouth 1:1

První bod sezóny pro Bournemouth, první bod sezóny pro Crystal Palace. Ani jeden celek však nemůže být úplně spokojen. Alan Pardew v domácím klání jistě pomýšlel na vítězství, no a svěřenci Eddieho Howea sice vezou bod zvenčí, ale o zbylé dva přišli pouhých několik desítek sekund před koncem.

Bournemouth zahájil svou cestu za prvním úspěchem po pouhých deseti minutách hry. Nepovedený přímý kop totiž dokázal vrátit do vápna Harry Arter, navíc tak brilantně, že do gólové šance uvolnil Joshe Kinga. Norský forvard si míč perfektně zpracoval na prsa a křížnou ranou z ostrého úhlu propálil debutujícího Steva Mandandu v bráně Crystal Palace.

Eagles se mohli vrátit do utkání o pouhých pět minut později, protože Charlie Daniels toužil po dresu Christiana Bentekeho ještě před závěrečným hvizdem. Při své ruční práci se navíc vybral to nejméně vhodné území - totiž pokutové - a domácí dostali výhodu "desítky". Artur Boruc nicméně exekutora Yohana Cabayeho úžasným tygřím skokem vychytal a Bournemouth nadále držel těsné vedení.

Druhý poločas začal až příliš vizionářsky, prudká hlavička v podání Scotta Danna však tentokrát ještě netrefila do černého. Ideálně nezamířil ani Connor Wickham, který v útoku podporoval dalšího debutanta Christiana Bentekeho. Ten měl na svědomí hned tři střely - ani jedna však nedonutila Boruce k jakékoli snaze.

To proti pokusu Leeho musel polský gólman vytáhnout excelentní zákrok, jenž měl v tu chvíli skutečně cenu tří bodů. Dva z nich nicméně Cherries promrhali v samotném závěru duelu. Ani skvělý Boruc nemohl ve třetí minutě nastavení nic dělat, když Puncheon zkusmo kopnul balón do ohně a Scott Dann proměnil svou hlavou balón v kulku. Ta rozvlnila síť a uzavřela stav na konečných 1:1.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

benteke uz bude asi hrat co....tip 2-2

Reagovat
MCFC_8

Palace to da 2:0

Reagovat
Assassin11

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Infernoqt

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele